MasterChef: Η κίνηση ματ του Γιάννου που άφησε άφωνη την Ελισάβετ

MasterChef: Η κίνηση ματ του Γιάννου που άφησε άφωνη την Ελισάβετ

«Έχω έρθει σε διαφωνία με τον Νικήτα αλλά επειδή είναι καλός παίκτης θα τον πάρω στην ομάδα μου», είπε ο παίκτης στο ριάλιτι μαγειρικής

Giannos_Sdougkas
Ο ανταγωνισμός ολοένα και αγριεύει όσο περνούν οι μέρες στο MasterChef. Οι στρατηγικές και οι σκληρές δοκιμασίες είναι καθημερινό φαινόμενο στο ριάλιτι μαγειρικής και όσοι παίκτες έχουν απομείνει έχουν βάλει πλώρη για την τελική ευθεία.

Η ιταλική εβδομάδα ξεκίνησε και αρχηγοί των δύο νέων ομάδων είναι δύο φίλοι, ο Γιάννος Σδούγκας και η Ελισάβετ Κοντοκώστα. Ο πρώτος έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του που δεν είναι άλλες από το να φτάσει στον τελικό. Με τα πλεονεκτήματα που είχε στα χέρια του λόγω της νίκης του στο τεστ γευσιγνωσίας, ο Γιάννος ανέτρεψε τα πάντα.

Συγκεκριμένα το πιο βασικό από τα πλεονέκτημα που έχει είναι ότι θα μπορούσε να επιλέξει πρώτος την ομάδα του κι όσοι παίκτες απέμεναν θα πήγαιναν στην ομάδα της Ελισάβετ.

Ωστόσο έκανε μια επιλογή που ξάφνιασε τους πάντες καθώς κανείς δεν περίμενε πως θα διαλέξει τον Νικήτα Μπατσικούρα με τον οποίο δεν έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις.

«Έχω έρθει σε διαφωνία με τον Νικήτα αλλά επειδή είναι καλός παίκτης θα τον πάρω στην ομάδα μου», είπε ο Γιάννος στο MasterChef.

Από την άλλη, η Ελισάβετ έμεινε άφωνη με την επιλογή αυτή: «Σοκαρίστηκα. Πήρε τον Νικήτα με τον οποίο δεν είναι καθόλου κοντά. Θέλει ξεκάθαρα τη νίκη. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θα παλέψω με ότι όπλα έχω στα χέρια μου».

MasterChef 2022 | Οι αρχηγοί και τα πλεονεκτήματα του Γιάννου
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Σοκ από τον ενεργειακό πόλεμο και τις πυρηνικές απειλές του Πούτιν


Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών για την Τζωρτζίνα


Καιρός: Χαλάει από το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια - Πού θα βρέχει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης