Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είχε ζητήσει ο Εμμανουήλ πριν μπει στο Survivor - «Όσο και να παρακαλάς... »

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είχε ζητήσει ο Εμμανουήλ πριν μπει στο Survivor - «Όσο και να παρακαλάς... »

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να στηρίξει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, παρά τη γνωριμία τους - Τι της είχε ζητήσει - Δείτε βίντεο

emmanouil34
Στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου και αποκάλυψε μία λεπτομέρεια για τη γνωριμία τους, πριν μπει στο Survivor.

Η παρουσιάστρια σχολίασε τη συμπεριφορά του στο ριάλιτι επιβίωσης, μαζί με την ομάδα της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αποκάλυψε τι της είχε ζητήσει, πριν το Survivor.

«Πριν μπει στο Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, με είχε πάρει τηλέφωνο κι εμένα και τη Μένια Κούκου. Του ζητούσαμε μια δήλωση για το ριάλιτι και μου είχε πει ότι δεν μπορεί να μιλήσει, γιατί μπορεί να μην τον πάρουν στο παιχνίδι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που της ζήτησε. «Μου είπε ότι θέλει να παίξουμε το βίντεοκλιπ του, να κάνουμε αφιερώματα σε παλιές του συνεντεύξεις και να τον προμοτάρουμε. Μου είχε μιλήσει πολύ ευγενικά και μου είπε ότι θέλει τη στήριξή μας, γιατί έχει ανάγκη από δουλειά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjkww6ugf9wx)
Κλείσιμο

Όπως εξήγησε η ίδια, σε καμία περίπτωση δεν θα τον στήριζε, με τη συμπεριφορά που έχει δείξει έως τώρα στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Κωνσταντίνε μου, και να θέλει να σε στηρίξει κάποιος, έτσι που τα έχεις κάνει, δεν μπορεί να σε στηρίξει κανείς, με τέτοια συμπεριφορά. Όσο και να παρακαλέσεις, κι εμένα κι οποιονδήποτε, δεν στηρίζεσαι. Δεν βρίσκεις κάτι τόσο δα θετικό να πεις κι είναι κρίμα», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τέλος, σχετικά με τη γνωριμία τους στο παρελθόν, ανέφερε: «Τον ξέρω χρόνια τον Κωνσταντίνο, με είχε χτενίσει σε μία από τις πρώτες μου φωτογραφίσεις. Είχαμε παρεξηγηθεί για χρόνια. Δεν μου άρεσε κάτι που είχε συμβεί κι αυτός μετά έβγαινε και με έβριζε, επειδή του είχα κάνει μια επίπληξη. Έβγαινε στα κανάλια κι έλεγε τα χειρότερα για μένα».


Ειδήσεις σήμερα:

Εξαγορά Twitter από τον Μασκ: Στο 1 δισ. δολάρια η ρήτρα αποζημίωσης αν «ναυαγήσει» το deal

Δολοφονία Σκαφτούρου: Πώς έδρασαν οι εκτελεστές του «θείου Τζο»

Τεχνογνωσία από το Dumfries House για το Τατόι και αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τα πρώην βασιλικά κτήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης