Η πρώην παίκτρια της κόκκινης ομάδας, δεν πρόλαβε να γευτεί το μεγάλο έπαθλο, που κέρδισαν οι συμπαίκτες της, το ταξίδι στο Μαϊάμι και επιστρέφει στην Ελλάδα. Για ενάμιση μήνα σχεδόν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι, η Τζο Μαριδάκη που επέστρεψε στα social media, κάνοντας την πρώτη της ανάρτηση.
Η ίδια μοιράστηκε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, την εμπειρία της από Survivor, με ένα σύντομο αλλά ηχηρό μήνυμα.
«Να είσαι γενναίος άνθρωπος. Να παίρνεις ρίσκα, διότι τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την εμπειρία. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη! Μην σταματάτε να πιστεύετε στα όνειρά σας και να προσπαθείτε με πάθος γι αυτά!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζο Μαριδάκη.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.