Τα γλέντια του Σπύρου και ο τσαμπουκάς της Ελεονώρας

Τα γλέντια του Σπύρου και ο τσαμπουκάς της Ελεονώρας

Πάει και το Πάσχα, ώρα για την μεταγραφική τηλεοπτική περίοδο, όπου θα γελάσει κάθε πικραμένος

papadopoulos
Χρόνια Πολλά. Με υγεία και φως. Και αν και δεν δείχνει ακόμη το τούνελ που διανύουμε να έχει φως, ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα το δούμε.

Είχε μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κάποιος τηλεόραση το Πάσχα αν δεν είχε να κάνει κάτι καλύτερο. Τουλάχιστον θα έκανε ένα ταξίδι στο χρόνο. Με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να είναι πανταχού παρών με το «Στην υγειά σας, ρε παιδιά», όπου διαπίστωνες πόσο έχουν αλλάξει κάποιοι καλλιτέχνες στο πέρασμα του χρόνου και πόσο «κλωτσάνε» πια τα τσιφτετέλια στην τηλεόραση. «Γκώσαμε» από λικνίσματα άνευ λόγου και αιτίας.

Κατά τ’ άλλα φτώχεια. Επαναλήψεις, θρησκευτικές σειρές και ταινίες χιλιοπαιγμένες και ολίγη ενημέρωση. Οι μουσικές εκπομπές άλλαξαν. Το «Μουσικό κουτί», το «Σπίτι με το Mega», το «Mega Star» και πολλές άλλες ακολουθούν μία πιο σύγχρονη τάση, η οποία θέλει περισσότερο να ακούς και λιγότερο να βλέπεις να χορεύουν.

Πολύ καλή η πρεμιέρα του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Η τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό άγγιξε το 23% και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απέδειξε ότι είναι έμπειρος παρουσιαστής και ότι το συγκεκριμένο ήθελε πολύ να το κάνει. Καιρός ήταν να ανασάνει και ο ΑΝΤ1 μετά από συνεχόμενα «χαστούκια» και ατυχείς επιλογές. Αλλωστε το συγκεκριμένο είναι «προίκα» και για την επόμενη σεζόν. Για να μην πω για τις επόμενες.

Δυστυχώς οι ελπίδες μας επιστρέφοντας από τις διακοπές του Πάσχα να γλυτώσουμε από την «Πισπιριγκιάδα» αποδείχτηκαν φρούδες. Από το πρωί οι εκπομπές μας σφυροκοπούν με ανοησίες που αφορούν την ερωτική ζωή των γονιών των τριών κοριτσιών και ανούσιες λεπτομέρειες για την κατάσταση της κατηγορουμένης στο κελί. Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή η υπόθεση θα αφορά μόνο τη Δικαιοσύνη.

Οποιος παρακολουθεί την Ελεονώρα Μελέτη ίσως έχει διαπιστώσει ότι το συγκεκριμένο κορίτσι δεν «μασάει». Όχι για να κάνει τον νταή. Αλλα για να βάλει ψευτονταήδες και μπούληδες στην θέση τους. Είτε τα σχόλιά τους αφορούν την δουλειά της είτε την ζωή της. Και στις δύο περιπτώσεις της βγάζω το καπέλο. Και χαίρομαι που η κόρη της έχει τέτοια μάνα – πρότυπο.



Τι ωραία η φράση που είπε η τόσο ιδιαίτερη Αντιγόνη Δρακουλάκη, καλεσμένη στο «Στούντιο 4»: «Το πιο δυσάρεστο πράγμα στη ζωή είναι οι ηλίθιοι άνθρωποι, γιατί εκεί δεν μπορείς να ντιλάρεις. Είναι ηλίθιοι». Ισχύει και στην τηλεόραση, αγαπητή μου. Μη σου πω επί δύο κιόλας.

Ο Δημήτρης Σκουλός πλενόταν τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα λόγω του bullying που δεχόταν στο σχολείο για το χρώμα του δέρματός του και ο Μάριος Φραγκούλης δεχόταν επίσης λεκτική κακοποίηση, γιατί από το σχολείο τον έπαιρνε η θεία του και όχι η μαμά του. Αυτές είναι σημαντικές απαντήσεις σε εξομολογητικές συνεντεύξεις. Και όχι ο καημός κάθε παίκτριας ριάλιτι που δεν την πήραν στο Χόλιγουντ.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjk29diqzoux)


Κλείνουμε με κουίζ. Ποια παρουσιάστρια επισκέφτηκε τα γραφεία μεγάλου καναλιού για να κάνει μεταγραφή Σαββατοκύριακου;




Ειδήσεις σήμερα:

«Μη φυσιολογικά» τα επίπεδα ραδιενέργειας στο Τσέρνομπιλ, λέει η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας

«Για εμένα, δεν ήταν άνθρωποι» λέει για τα θύματά του ο «δολοφόνος κλόουν» σε ανατριχιαστικές ηχογραφήσεις

Το Πασχαλιάτικο «ξέσπασμα» μετά από δύο χρόνια καραντίνας - Δείτε βίντεο








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης