Σταύρος Θεοδωράκης για Παλιοσπύρου: «Ας δουν το πρόσωπό της, για να μην αναρωτιούνται "πόση ζημιά έχει γίνει"»

Σταύρος Θεοδωράκης για Παλιοσπύρου: «Ας δουν το πρόσωπό της, για να μην αναρωτιούνται "πόση ζημιά έχει γίνει"»

Δείτε την ανάρτηση του παρουσιαστή για τη συνάντησή του με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

ioanna_paliospirou
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα κάνει την εμφάνισή της στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, «Πρωταγωνιστές» την Πέμπτη 28 Απριλίου.

Για πρώτη φορά μετά την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι, η νεαρή κοπέλα θα αποκαλύψει το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα και θα δείξει στον κόσμο τη ζημιά που έχει υποστεί.

Θα μιλήσει επίσης, για την ζωή της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι, θα «γυρίσει» στις φρικτές πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο και θα εξηγήσει την άρνηση που είχε, για πολύ καιρό, να δει το πρόσωπο της στον καθρέφτη.

Με αφορμή τη συνάντησή τους, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο και κάτω από αυτό έγραψε: «Η φωτογραφία είναι από την πρώτη μου συνάντηση με την Ιωάννα. Ήπιαμε καφέ στην πλατεία Μαβίλη και συζητήσαμε για ώρα πολλή, γι' αυτό που της συνέβη. Μετά από λίγες μέρες βρεθήκαμε στη Βουλιαγμένη, μετά στους Αμπελόκηπους, στο Θριάσιο, στο κέντρο... Για μήνες ξεκλέβαμε χρόνο και τα λέγαμε. Κάποιες απο αυτές τις συναντήσεις τις κινηματογραφούσαμε κιόλας. Χωρίς να έχουμε αποφασίσει τι θα το κάνουμε το υλικό. Μετά ήρθαν τα podcast της - μεγάλη επιτυχία και πολλή ουσία. Και όταν μπήκε η Άνοιξη και οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει σιγά σιγά να βγάζει τη μάσκα, πήραμε την απόφαση να κάνουμε ένα επεισόδιο στους Πρωταγωνιστές. Να δουν όλοι το πρόσωπο της, να πάψουν να αναρωτιούνται "πόση ζημιά έχει γίνει" και να την αγαπούν και να της συμπαραστέκονται γνωρίζοντας την πραγματική της εικόνα. Αρκετά είπα όμως. Η συνέχεια και η αποκάλυψη την Πέμπτη τα μεσάνυχτα στον @alphatv».

Δείτε την ανάρτησή του:

theodorakis_2
Κλείσιμο



Δείτε βίντεο: Σταύρος Θεοδωράκης για Παλιοσπύρου: «Ας δουν το πρόσωπό της, για να μην αναρωτιούνται "πόση ζημιά έχει γίνει"»
Σταύρος Θεοδωράκης για Παλιοσπύρου: «Ας δουν το πρόσωπό της, για να μην αναρωτιούνται...



Ειδήσεις σήμερα:

«Για εμένα, δεν ήταν άνθρωποι» λέει για τα θύματά του ο «δολοφόνος κλόουν» σε ανατριχιαστικές ηχογραφήσεις

Το Πασχαλιάτικο «ξέσπασμα» μετά από δύο χρόνια καραντίνας - Δείτε βίντεο

Η εξαγορά του Twitter από τον Μασκ δίχασε και το Κογκρέσο: Ποιοι χάρηκαν και ποιοι δυσαρεστήθηκαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης