Κώστας Αρζόγλου: «Ήμουν στη σκηνή ολόγυμνος όταν λιποθύμησε ένας θεατής και άναψαν τα φώτα»

Κώστας Αρζόγλου: «Ήμουν στη σκηνή ολόγυμνος όταν λιποθύμησε ένας θεατής και άναψαν τα φώτα»

«Επαγγελματικά είμαι επιλεκτικός, προσωπικά θαυμάζω τις γυναίκες που με ανέχτηκαν», επισήμανε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός - Δείτε το σχετικό βίντεο

Kostas_Arzoglou
Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε σε συνέντευξή του, για μία από τις πιο άβολες στιγμές του στο θεατρικό σανίδι, ενώ εξέφρασε και τη φοβία που έχει με τη θάλασσα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» ο ηθοποιός έκανε αρχικά μία μικρή αναδρομή στην περίοδο που ήταν 25 ετών και πετυχημένος στη δουλειά του.

«Υπήρξε περίοδος που ψωνίστηκα. Ήμουν 25 ετών και στο περίπτερο της γειτονιάς μου ήμουν στα εξώφυλλα των περιοδικών. Δεν ξέρω με ποιο ρόλο με έχει ο κόσμος στο μυαλό του. Γινόταν τότε χαμός για τον Αρζόγλου, όχι για το ρόλο» είπε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Αρζόγλου περιέγραψε μία άβολη στιγμή από μία παράσταση, όταν ένας από τους θεατές χρειάστηκε ιατρική βοήθεια.

«Ήμουν στη σκηνή ολόγυμνος όταν λιποθύμησε ένας θεατής και άναψαν τα φώτα. Νόμιζα ότι θα χαθεί ο κόσμος. Επαγγελματικά είμαι επιλεκτικός, προσωπικά θαυμάζω τις γυναίκες που με ανέχτηκαν», είπε χαρακτηριστικά.


Τέλος, ο Κώστας Αρζόγλου, τόνισε ότι: «Σε κάποιες φάσεις δουλεύω με τον εαυτό μου, σε άλλες φάσεις τον χαϊδεύω. Δεν θέλω να ξεπεράσω το φόβο μου να μπω στη θάλασσα. Έχω αμφίθυμη σχέση μαζί της μετά το χαμό της μητέρας μου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjk59md212xd)




Ειδήσεις σήμερα:

«Για εμένα, δεν ήταν άνθρωποι» λέει για τα θύματά του ο «δολοφόνος κλόουν» σε ανατριχιαστικές ηχογραφήσεις

Το Πασχαλιάτικο «ξέσπασμα» μετά από δύο χρόνια καραντίνας - Δείτε βίντεο

Η εξαγορά του Twitter από τον Μασκ δίχασε και το Κογκρέσο: Ποιοι χάρηκαν και ποιοι δυσαρεστήθηκαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης