Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον θάνατο της μητέρας της Τούνη: «Ήταν το στήριγμά της»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον θάνατο της μητέρας της Τούνη: «Ήταν το στήριγμά της»

Τα συγκινητικά λόγια του συντρόφου της γνωστής Instagrammer για τη μητέρα της που «έφυγε» από τη ζωή, μετά τη μάχη της με τον καρκίνο

dimitrisalexandrou
Για την ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας Τούνη, μετά την απώλεια της μητέρας της, μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο ίδιος βρέθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή δίπλα στην αγαπημένη του και την βοήθησε να διαχειριστεί κατά κάποιον τρόπο, τον χαμό της αγαπημένης της μητέρας, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Μιλώντας στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τόνισε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, που αντιμετωπίζει τώρα η σύντροφός του.

«Δεν είναι εύκολο, ούτε διαχειρίσιμο όλο αυτό που συνέβη. Η μητέρα της ήταν το στήριγμά της, ήταν ουσιαστικά ο μόνος άνθρωπος που έχει και ήταν πολύ κοντά», είπε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjk1pbhd8j29)

Όσο για τη φωτογραφία που ανάρτησε ο ίδιος στο Instagram, με την Ιωάννα Τούνη στην αγκαλιά του, ανέφερε: «Αυτή τη φωτογραφία την ανέβασα εγώ, γιατί ο κόσμος έστειλε πάρα πολλά μηνύματα και ενδιαφέρθηκε για την κατάστασή της πάρα πολύ. Υπήρχαν βέβαια, κι αυτοί που έγραψαν άσχημα σχόλια από κάτω, γιατί πήγαμε στην εκκλησία κι η Ιωάννα είναι πολύ της εκκλησίας, ο κόσμος έγραψε "γιατί να βγεις και να πας εκεί;"».

Τέλος, εμφανώς συγκινημένος δήλωσε: «Είναι από τις στιγμές που η οικογένειά σου δεν θα φύγει ποτέ. Ειδικά, όταν με τη μητέρα σου είσαι τόσο κοντά και την αναζητάς στις δύσκολες στιγμές. Ο πρώτος άνθρωπος, που αναζητάς είναι η μαμά σου».



Ειδήσεις σήμερα:

Στη Σκωτία ο Μητσοτάκης: Θα συζητήσει με τον Κάρολο για την αξιοποίηση του κτήματος στο Τατόι

Στις «εκκρεμότητες» του Σκαφτούρου ψάχνει τους δολοφόνους του η Αστυνομία - Το λάθος των δραστών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης