Ο Τέρι Κρους είπε ότι ο Κρις Ροκ «έσωσε το Hollywood», παραμένοντας ψύχραιμος μετά το χαστούκι των Όσκαρ

Ο Τέρι Κρους είπε ότι ο Κρις Ροκ «έσωσε το Hollywood», παραμένοντας ψύχραιμος μετά το χαστούκι των Όσκαρ

O πρωταγωνιστής του Brooklyn Nine-Nine μίλησε και για το δικό του βίαιο παρελθόν, τονίζοντας πως δεν είναι καθόλου περήφανος

rock-terry-crew
Σχεδόν πριν από ένα μήνα, ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ, για ένα αστείο που έκανε για την Τζέιντα Πίνκετ-Σμιθ και την αλωπεκία, κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής των Όσκαρ. Ο Τέρι Κρους είναι η τελευταία διασημότητα του Χόλιγουντ που μίλησε ανοιχτά για το περιβόητο χαστούκι που έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μιλώντας στο «The Hollywood Reporter» για τα επερχόμενα απομνημονεύματά του, «Tough: My True Journey to Power», ο υποψήφιος για Emmy ηθοποιός επαίνεσε τον Ροκ που παρέμεινε ήρεμος μετά το χαστούκι και αποφάσισε να μη «δαιμονοποιήσει» τον ηθοποιό του «King Richard» για το χαστούκι. 

«Τόσο ο Γουίλ Σμιθ όσο και ο Κρις Ροκ είναι αγαπητοί φίλοι μου», είπε ο Κρους και πρόσθεσε: «Τους αγαπώ και τους δύο ως αδέρφια, αλλά υπήρξε μια στιγμή στη ζωή μου, όπου βρέθηκα στη θέση του Σμιθ και επιτρέψτε μου να σας πω ότι τα πήγα χειρότερα από αυτόν».

25495235

Αναφορικά με τη δική του στιγμή αδυναμίας, ο σταρ του Brooklyn Nine-Nine είπε ότι ήταν «υπερβολική κι όπως οι άνθρωποι θα έλεγαν, "Τι στο καλό κάνεις;". Η σύζυγός μου με έβαλε να υποσχεθώ ότι δεν θα το έκανα ξανά και πως δεν χρειαζόταν να σηκώσω αυτόν τον άνθρωπο και να βάλω το κεφάλι του, στο τσιμέντο».

Ο Κρους δήλωσε επίσης ότι ο Ροκ «έσωσε το Χόλιγουντ» διατηρώντας την ψυχραιμία του στη σκηνή, παρά την άποψη ορισμένων συναδέλφων τους, ότι έπρεπε να ανταπαντήσει.

crews

«Όταν κοιτάζω πίσω, με αυτό που έκανε ο Κρις, στην πραγματικότητα, νομίζω ότι με πολλούς τρόπους έσωσε το Χόλιγουντ», εξήγησε ο ηθοποιός. «Επειδή, αν γινόταν καβγάς σε εκείνη τη σκηνή, δεν ξέρω αν το Χόλιγουντ θα είχε ξανά τον ίδιο σεβασμό. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι θα είχε συμβεί», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο Τέρι Κρους μίλησε για τη σκληρή ανατροφή του, μεγαλώνοντας στο Φλιντ του Μίσιγκαν: «Ο ορισμός της σκληρότητας εκεί που μεγάλωσα, ήταν πάντα η ικανότητα να χτυπάω και να βάζω τα πράγματα στη θέση τους. Όμως ο αληθινός ορισμός της σκληρότητας ήταν αυτό που έκανε ο Κρις Ροκ, παίρνοντας μια γροθιά, δείχνοντας τεράστια αντοχή και ανθεκτικότητα».

Ειδήσεις σήμερα:

Με περισσότερες από 15 σφαίρες εκτέλεσαν τον Γιάννη Σκαφτούρο – Ποιος ήταν ο «Θείος Τζο» της Greek Mafia

Στα 8.413 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, 66 θάνατοι και 279 διασωληνωμένοι

Ακτιβιστές αλυσοδέθηκαν σε ρωσικό τάνκερ στη Νορβηγία, δεν το άφησαν να παραδώσει πετρέλαιο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης