Ο Μπιλ Μάρεϊ κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά – Σταμάτησαν τα γυρίσματα του «Being Mortal»

Ο Μπιλ Μάρεϊ κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά – Σταμάτησαν τα γυρίσματα του «Being Mortal»

«Ήταν γνωστό, έχουν γίνει και στο παρελθόν αναφορές» γράφουν οι χρήστες του Twitter - Άγνωστο παραμένει το μέλλον της ταινίας

marei
Το γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η είδηση ότι ο Μπιλ Μάρεϊ κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά, με αποτέλεσμα η εταιρία παραγωγής ταινιών «Searchlight» να αναβάλει τα γυρίσματα του «Being Mortal», όπου και πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, υπήρξε καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά από τον ηθοποιό, χωρίς να έχει γίνει γνωστό, από ποιον κατηγορείται ο κατά τα άλλα αστέρας του Χόλυγουντ. Την ίδια ώρα, η εταιρία παραγωγής της ταινίας με τον Μάρεϊ, «Being Mortal» δεν έχει κάνει ξεκάθαρο, ποιο θα είναι το μέλλον του ηθοποιού και αν θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλο.

Η ίδια πηγή ανέφερε, ότι ο Αζίζ Ανσάρι, που σκηνοθετεί το συγκεκριμένο φιλμ δεν εμπλέκεται στην καταγγελία, όπως παράπονα δεν έχουν γίνει ούτε από τον συμπρωταγωνιστή του, Σεθ Ρόγκεν.

Η καταγγελία, λέγεται ότι υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα και η παραγωγή σταμάτησε τη Δευτέρα τα γυρίσματα, περιμένοντας τα αποτελέσματα από τις έρευνες που διεξάγονται. Το υπόλοιπο καστ έλαβε μία επιστολή από τους υπεύθυνου στο στούντιο για την αναβολή, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 28 Μαρτίου και είχαν φτάσει στα μισά, πριν σταματήσει η παραγωγή αυτή την εβδομάδα, ενώ το αρχικό πλάνο,  ήταν η ταινία να κυκλοφορήσει το 2023.




Η είδηση έχει γίνει viral στα social media και το Twitter συγκεκριμένα, έχει πάρει «φωτιά». Πολλοί από τους χρήστες σχολίασαν ότι η κακοποιητική συμπεριφορά του Μάρεϊ  ήταν γνωστή και πως έχουν γίνει αναφορές από γυναίκες στο παρελθόν. Κάποιος μάλιστα σχολίασε, ότι ο Μάρεϊ , έχει χτυπήσει και τη σύζυγό του.

«Καλά δεν το ξέρατε ο Μάρεϊ ήταν μαλ@@;», «Συνήθως στενοχωριόμουν πολύ όταν οι αγαπημένοι μου ηθοποιοί έβγαιναν μα@@ες, κακοποιοί, σεξουαλικοί παρενοχλητές. Τώρα το ακούμε και είναι απλώς μια άλλη μέρα που τελειώνει στη Νέα Υόρκη», «Ο Μπιλ Μάρεϊ  έχει ένα ιστορικό άσχημης και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς στα γυρίσματα, αλλά δεν θέλετε να το πιστέψετε. Ο Γουίλ Σμιθ κάνει 1 ΠΡΑΓΜΑ λάθος (ε...) σε ΟΛΗ την καριέρα του και είστε έτοιμοι να τον σταυρώσετε.

Ποιά είναι η διαφορά? Εκτός αυτού ο Γουίλ είναι Μαύρος», 
είναι μόνο μερικά από τα σχόλια των χρηστών, μετά την είδηση για τον ηθοποιό.
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Η Tζένιφερ Γκάρνερ είναι δυσαρεστήμενη με τα εκατομμύρια που ξοδεύει ο Μπεν Άφλεκ για την Τζένιφερ Λόπεζ

Ο Σολτς ήταν ο πρώτος ηγέτης που τηλεφώνησε στον Μακρόν για να τον συγχαρεί για τη νίκη του

Μήνυμα υπέρ της δημοκρατίας στην Ευρώπη η νίκη Μακρόν, προειδοποίηση η ήττα της Λεπεν, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης