Αλίνα Καμπάεβα: Η νέα δημόσια εμφάνιση της ερωμένης του Πούτιν και οι φήμες για μπότοξ

Αλίνα Καμπάεβα: Η νέα δημόσια εμφάνιση της ερωμένης του Πούτιν και οι φήμες για μπότοξ

Η 38χρονη Ολιμπιονίκης εμφανίστηκε στη Μόσχα, μετά τις φήμες που την ήθελαν να έχει φυγαδευτεί σε σαλέ της Σιβηρίας

kabaeva11
Η Αλίνα Καμπάεβα, η 38χρονη ερωμένη του Βλαντιμίρ Πούτιν, εμφανίστηκε ξανά σε μια πρόβα ρυθμικής γυμναστικής στη Μόσχα, μετά από τις εικασίες για φυγάδευσή της στη Σιβηρία.

Οι φωτογραφίες της Αλίνα Καμπάεβα από αυτή την εμφάνισή της, πυροδότησε τις εικασίες, ότι η ίδια έχει επισκεφθεί τον ίδιο αισθητικό χειρουργό με τον Πούτιν, όσο κυκλοφορούν οι φήμες για μπότοξ. «Κάτι έχει αλλάξει πραγματικά στο πρόσωπο της Kabaeva... η θρυλική αθλήτρια ήταν αισθητά πιο όμορφη», έγραψε το ρωσικό Cosmopolitan.



Η γυναίκα, που φημολογείται ότι είναι είναι η ερωμένη του Πούτιν και μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, ακούγεται ότι κρυβόταν σε ιδιωτικό σαλέ στην Ελβετία ή σε πυρηνικό καταφύγιο της Σιβηρίας.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης, επανεμφανίστηκε σε μια πρόβα ρυθμικής γυμναστικής νεανίδων στο VTB Arena της Μόσχας αυτή την εβδομάδα ενόψει του Alina Festival, μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν έχει διαψεύσει καμία από τις φήμες αλλά επίσης δεν έχει αναγνωρίσει ποτέ επίσημα την Καμπάεβα.



Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, η «Daily Mail», μετέφερε την είδηση, ότι το όνομα και η φωτογραφία της ερωμένης του Βλάντιμιρ Πούτιν αφαιρέθηκαν από τον ιστότοπο της αυτοκρατορίας των ρωσικών ΜΜΕ όπου είναι διευθύνουσα σύμβουλος, σε μία προσπάθεια να αποφύγει τις κυρώσεις της Δύσης .

Η Αλίνα Καμπάεβα, Χρυσή Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής, κατέχει εξέχουσα θέση στον ρωσικό όμιλο ΜΜΕ «National Media Group». Αλλά τις τελευταίες ώρες, το προφίλ όπως και η φωτογραφία της ,έχουν διαγραφεί χωρίς βεβαίως καμία δικαιολογία.

Τέλος, οι πολίτες της Ρωσίας, της Λευκορωσίας και της Ουκρανίας, μάζευαν υπογραφή για την απέλαση της Καμπάεβα και τα τελευταία νέα για την τύχη της, την ήθελαν να έχει φυγαδευτεί σε ένα σαλέ στη Σιβηρία.





Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν: Θα μιλήσω με Πούτιν και Ζελένσκι για να τους πείσω να συναντηθούν στην Τουρκία


Φεύγουν οι εκδρομείς για Πάσχα στο χωριό: Αυξημένη η κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας


Η αποκωδικοποίηση του βίντεο με τον Πούτιν: Γιατί δεν άφηνε το τραπέζι;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης