Όταν η ενδοοικογενειακή βία «χτυπά» τα ζευγάρια του Χόλιγουντ

Όταν η ενδοοικογενειακή βία «χτυπά» τα ζευγάρια του Χόλιγουντ

Στην αρχή μονοπώλησαν τα φώτα της δημοσιότητας με τον έρωτα τους. Στη συνέχεια όμως, βρέθηκαν στα δικαστήρια με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας. Από την Amber Heard και τον Johnny Depp μέχρι την Whitney Houston και τον Bobby Brown, αυτά είναι τα ζευγάρια τα οποία υπέστησαν κακοποίηση από τον σύντροφο τους

hot-johnny-depp-amber-heard-pictures1
Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, Amber Heard και Johnny Depp, βρίσκεται σε εξέλιξη με όλο και περισσότερες κατηγορίες να έρχονται στο προσκήνιο για τη συζυγική τους σχέση. Η ηθοποιός κατηγορεί τον πρώην σύζυγο της πως την χτύπησε, έβρισε και απείλησε ότι θα τη σκοτώσει ενώ αργότερα τη βίασε με ένα μπουκάλι ποτού.

Εκείνος την κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμηση και για χειριστική συμπεριφορά καθώς και για ξυλοδαρμό. Η Amber Heard και ο Johnny Depp όμως, δεν είναι το μοναδικό ζευγάρι που κατηγόρησαν ο ένας τον άλλον για κακοποίηση.

Αυτά είναι τα ζευγάρια του Χόλιγουντ που υπέστησαν ενδοοικογενειακή βία:

Rihanna & Chris Brown
Το 2009 ο Chris Brown και η τότε σύντροφός του Rihanna δεν κατάφεραν να εμφανιστούν στα βραβεία Grammy στα οποία επρόκειτο να εμφανιστούν. Το ζευγάρι τσακώθηκε στο αυτοκίνητο αφού η Rihanna ανακάλυψε ένα μήνυμα που είχε λάβει ο Brown από την ερωμένη του και ο Brown της επιτέθηκε, αφήνοντάς της μώλωπες και στις δύο πλευρές του προσώπου της και ματωμένο χείλος και μύτη.

Ο Μπράουν αργότερα ομολόγησε την ενοχή του για κακούργημα και για εγκληματικές απειλές και καταδικάστηκε σε πενταετή αναστολή, 180 ημέρες κοινωφελής εργασίας και συμβουλευτική για την ενδοοικογενειακή βία.

rihanna



Διαβάστε τη συνέχεια στο lay-out.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Λύσεις αναζητούν οι Αρχές για να παρακάμψουν την άρνηση της Πισπιρίγκου να αποκαλύψει τους κωδικούς της

Βροχές σήμερα στα δυτικά και βόρεια - Πάσχα με 25αρια

Φιλορώσοι αυτονομιστές λένε πως πήραν την Κρεμίμνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης