Η Βανέσα Αδαμοπούλουπαραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον χωρισμό της με τον ηθοποιό Ιωάννη Παπαζήση.
Μιλώντας στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου, η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης ότι έχει ξεκινήσει το μεταπτυχιακό της στην θεατρολογία, ενώ επισήμανε και τους λόγους που δεν θα πήγαινε στο Survivor, παρά το γεγονός ότι έχουν κάνει δυο φορές πρόταση: «Δεν το έχω παρακολουθήσει ποτέ, έχω να δω τηλεόραση επτά χρόνια. Δεν είναι στα στάνταρντ μου για να στο πω έτσι, δηλαδή να λιμοκτονήσω κι εξαιτίας αυτού να μην είμαι ο εαυτός μου και να μπω σε μια διαδικασία τσακωμών».
Αναφορικά με τον Ιωάννη Παπαζήση, με τον οποίο έχουν ένα γιο, δήλωσε:
«Με τον Ιωάννη είναι πολύ καλά τα πράγματα. Κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους και ολοκληρώνονται. Σε κάθε χωρισμό οφείλουν και οι δύο να σέβονται την ιστορία τους. Επειδή σεβόμαστε την ιστορία μας και αυτό που είχαμε και έχουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Η αγάπη δεν τελειώνει αλλά όλο το άλλο κομμάτι είναι πολύ προσωπικό. Αν μου γινόταν πρόταση για εκπομπή με τον Ιωάννη θα το έκανα… εκείνος δεν ξέρω!», ενώ για τις απόψεις της για τον γάμο, η Βανέσα Αδαμοπούλου απάντησε πως: «Δεν είμαι παντρεμένη, δεν μου αρέσει ο γάμος, δεν είμαι τέτοιο κορίτσι».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.