Ριάνα: Συνέλαβαν τον σύντροφό της, στο αεροδρόμιο, μετά το ταξίδι τους στα Μπαρμπέιντος

Ριάνα: Συνέλαβαν τον σύντροφό της, στο αεροδρόμιο, μετά το ταξίδι τους στα Μπαρμπέιντος

Ο ράπερ, Rocky A$AP, φέρεται να κατηγορείται για επίθεση με όπλο - Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν η Ριάνα ήταν παρούσα τη στιγμή της σύλληψης

rihanna-b
Η αστυνομική διεύθυνση του Λος Άντζελες προχώρησε στη σύλληψη του συντρόφου της Ριάνα και πατέρα του παιδιού που περιμένει, Rocky A$AP.

Σύμφωνα με το NBC News, ο Rocky βρίσκεται υπό έρευνα από το LAPD, σχετικά με μία υπόθεση με πυροβολισμούς που  στις 6 Νοεμβρίου, κοντά στη Vista Del Mar και τη λεωφόρο Selma.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, το φερόμενο θύμα είπε στην αστυνομία ότι ο διάσημος ράπερ τον πλησίασε με ένα πιστόλι και πάτησε τη σκανδάλη.

Δεν έχει γίνει ακόμη ξεκάθαρο, αν η Ριάνα ήταν παρούσα τη στιγμή της σύλληψης του A$AP. 

Υπενθυμίζεται, ότι το ζευγάρι, που περιμένει το πρώτο του παιδί, είχε ταξιδέψει στα νησιά Μπαρμπέιντος, την πατρίδα της ποπ σταρ, για να περάσουν λίγο χρόνο με τους συγγενείς της που ζουν εκεί. 
Οι δυο τους εγκατέλειψαν την πόλη και έφυγαν για τα Μπαρμπάντος, λίγο μετά τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει επειδή ο  A$AP απάτησε την Ριάνα.

Οι δυο τους εγκατέλειψαν την πόλη και έφυγαν για τα Μπαρμπάντος, λίγο μετά τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει επειδή ο A$AP απάτησε την Ριάνα.

Το υποτιθέμενο τρίτο πρόσωπο, ήταν η σχεδιάστρια παπουτσιών της Fenty και καλή της φίλη, Αμίνα Μουάντι, η οποία  απάντησε σε όσους την κατηγορούν ότι μπήκε ανάμεσά τους με ένα story στο Instagram.

«Πάντοτε θεωρούσα πως όλη αυτή η διάδοση ψεμάτων στα social media δεν αξίζουν καμία απάντηση ή εξήγηση, ειδικότερα ένα τέτοιο εμφανές ψέμα. Αρχικά, υπέθεσα ότι αυτό το ψεύτικο κουτσομπολιό — κατασκευασμένο με τόσο κακόβουλη πρόθεση — δεν θα λαμβανόταν στα σοβαρά. Παρόλα αυτά, το τελευταίο 24ωρο, θυμήθηκα ότι ζούμε σε μία κοινωνία που μιλάει τόσο γρήγορα για διάφορα θέματα, ανεξάρτητα από το αν ισχύουν ή όχι και τα φτάνουν εκτός ορίων. Δεν σέβονται ούτε το γεγονός ότι αυτή είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή κάποιου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, η σχεδιάστρια.





Ειδήσεις σήμερα:

Λύσεις αναζητούν οι Αρχές για να παρακάμψουν την άρνηση της Πισπιρίγκου να αποκαλύψει τους κωδικούς της

Βροχές σήμερα στα δυτικά και βόρεια - Πάσχα με 25αρια

Φιλορώσοι αυτονομιστές λένε πως πήραν την Κρεμίμνα







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης