Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου για την τηλεοπτική σειρά «Super Mammy» του Μάρκου Σεφερλή

Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου για την τηλεοπτική σειρά «Super Mammy» του Μάρκου Σεφερλή

«Ο ήχος μαρτυρά τον κακό μας χαρακτήρα, τον ανάποδο και ομοφοβικό μας χαρακτήρα, τον οποιονδήποτε χαρακτήρα» ανέφερε στις δηλώσεις του ο ηθοποιός

λαζοπουλος
O Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για το «Super Mummy»,του Μάρκου Σεφερλή, που έχει εισπράξει αρκετά αρνητικά σχόλια, μετά το αστείο με τον βιαστή, στην πρεμιέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στην οποία όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη σειρά, απάντησε:

«Δεν ξέρω καν τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής. Ξέρω μόνο ότι ασχολείται με το είδος της κωμωδίας. Δεν τον έχω μελετήσει ούτε τον έχω δει στο θέατρο. Μπορεί να πεις κάτι και ο ήχος να ακουστεί έτσι που να σου μοιάζει ότι υπάρχει… Αυτό που νευριάζει τον κόσμο είναι η πρόθεση μέσα στον ήχο. Ο ήχος μαρτυρά τον κακό μας χαρακτήρα, τον ανάποδο και ομοφοβικό μας χαρακτήρα, τον οποιονδήποτε χαρακτήρα», τονίζοντας ότι είναι σημαντικό το ηχόχρωμα μιας τοποθέτησης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjeytr20nd9t)


Το «Super Mammy» απασχόλησε αρκετά, από το πρώτο επεισόδιο, ενώ έγινε αντικείμενο συζήτησης στα social media. Ο Μάρκος Σεφερλής, ωστόσο, υπογράμμισε στις δηλώσεις του ότι: «Εγώ λοιπόν θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω όλα αυτά τα χρόνια. Τον κόσμο να γελάει και μιλάω για κόσμο όλων των ηλικιών. Ίσως είμαι και ο μόνος Έλληνας κωμικός που έχει κοντά του τα μικρά παιδιά. Γιατί τα μικρά παιδιά δεν τα ξεγελάς. Έχουν ένστικτο, καταλαβαίνουν τι τους αρέσει και το βλέπουν. Όχι επειδή κάποιος τους το επιβάλλει, αλλά γιατί με αυτό περνάνε καλά. Θέλω να υποσχεθώ κλείνοντας ότι θα είμαι πάντα δίπλα στις ευπαθείς ομάδες που, όπως ξέρετε ή δεν ξέρετε, είμαι όλα αυτά τα χρόνια με έργα και όχι με λόγια δίνοντας όλη μου την ψυχή».

Αίσθηση προκάλεσαν και οι δηλώσεις του Γιάννη Καπετάνιου, συνεργάτη του Μάρκου Σεφερλή. Ο ηθοποιός ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι:  «Κι αυτά τα #MeToo, "ΣιΤου" και "ΨιΤου", αυτά είναι για άλλους, για ξένους. Εμείς είμαστε υπέρ της ελληνικής μυθοπλασίας και του χιούμορ». Τέλος, ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει στο αν το χιούμορ αλλάζει ανάλογα την εποχή και απάντησε: «Ακούω τα ίδια ανέκδοτα από την εποχή που εγώ ήμουν παιδάκι και με το ίδιο χιούμορ γελάω. Στοχοποιείται ένας άνθρωπος και βάλλεται από παντού και ξέρουμε από πού πηγάζουν όλα αυτά, αλλά δεν μας αγγίζουν.

Προχωράμε με το ίδιο κέφι και την ίδια διάθεση να κάνουμε τη δουλειά μας, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Αν το κάθε Instagram και ο κάθε πικραμένος και αρχόσχολος ασχολείται με όλα αυτά, εμάς δεν μας αφορά. Τη δουλειά μας την κάνουμε εδώ και 40 χρόνια με την ίδια επιτυχία και μας στηρίζει η αγάπη του κόσμου και έναν άνθρωπο, ο οποίος ταίζει 60 οικογένειες είναι κρίμα και άδικο να στοχοποιείται από μία μικρή μερίδα του κόσμου. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον χαίρεται και εμείς τον στηρίζουμε γιατί είμαστε χρόνια μαζί του και θα είμαστε δίπλα του όπως ξέρει και ξέρουμε».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cje3rv6nvtdd)
Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

Λέων: Στη Μαλένα δεν διαπιστώνεται ίκτερος που είναι βασικό εύρημα της ηπατικής ανεπάρκειας

Βανδαλισμοί, σκουπίδια και σκόνη στην Αγία Σοφία

Η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα: Μποτιλιάρισμα στις εξόδους της πόλης, σε Αττική Οδό και εθνικές οδούς προς Λαμία και Κόρινθο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης