MasterChef: Ο Μπόμπαινας στο πλευρό της Καλλιόπης - «Προσπαθούν να την υποτιμήσουν»

MasterChef: Ο Μπόμπαινας στο πλευρό της Καλλιόπης - «Προσπαθούν να την υποτιμήσουν»

«Ρίχνει και η Καλλιόπη! Δεν είναι από τους ανθρώπους που θα σου τα πει από πίσω. Μάλιστα ορισμένους τους ξεφωνίζει», είπε ο Δημήτρης Ταϊρίδης

Tairidis
Η Καλλιόπη Μπεζαντέ ήταν μια από τους τρεις παίκτες που έδωσαν μάχη χθες για να παραμείνουν στο MasterChef. H μαγείρισσα κατάφερε να παραμείνει καθώς τελικά αποχώρησε ο Βασίλης Μπόλλος.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ωστόσο, για ακόμη μια φορά τοποθετήθηκε εναντίον των συμπαικτών του που υποτίμησαν την προσπάθεια της υποψήφιας προς αποχώρηση από τον διαγωνισμό.

«Κάποιοι προσπαθούν μαγειρικά να υποτιμήσουν την Καλλιόπη. Ξέρετε, είναι όλοι αυτοί που όλους αυτούς τους μήνες δεν έχουν μαγειρέψει ούτε ένα αβγό μες στο σπίτι και η Καλλιόπη τους φροντίζει όλους αυτούς τους μήνες. Γιατί οι αλήθειες πρέπει να λέγονται. Μπορεί να έχω διαφορές με την Καλλιόπη σε θέματα χαρακτήρα αλλά τουλάχιστον το λέω και στην Καλλιόπη, το λέει και η Καλλιόπη σε μένα. Οπότε όσα της έχω πει μπροστά, θα βγει έξω από τον διαγωνισμό και θα τα ακούσει. Μάλιστα προχθές της είπα ότι θα αναφερθώ στον χαρακτήρα του Νικήτα και μου είπε, δεν τρέχει τίποτα παρά κάνε ότι νομίζεις» συμπλήρωσε, με το γνώριμο αιχμηρό του στιλ, ο παίκτης του MasterChef. «Ρίχνει και η Καλλιόπη! Δεν είναι από τους ανθρώπους που θα σου τα πει από πίσω. Μάλιστα ορισμένους τους ξεφωνίζει», είπε ο Δημήτρης Ταϊρίδης.



Ειδήσεις σήμερα:

Λύσεις αναζητούν οι Αρχές για να παρακάμψουν την άρνηση της Πισπιρίγκου να αποκαλύψει τους κωδικούς της

Βροχές σήμερα στα δυτικά και βόρεια - Πάσχα με 25αρια

Φιλορώσοι αυτονομιστές λένε πως πήραν την Κρεμίμνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης