Ιωάννης Παπαζήσης: «Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά και κινήθηκα νομικά για να πάρω τα χρήματα»

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια συνεντεύξη στην οποία μίλησε για την υποκριτική αλλά και το δύσκολο περιστατικό που αντιμετώπισε στην καριέρα του - Δείτε το βίντεο

Ο Ιωάννης Παπαζήσης σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε σε δουλειές που έκανε πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και σε ένα συμβάν στη δουλειά που τον ώθησε να κινηθεί νομικά.

Μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα», ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε:

«Από την αρχή της καριέρας μου ως ηθοποιός δεν έχω κάνει άλλη δουλειά. Πριν την υποκριτική έχω δουλέψει στην οικοδομή, στο μπαρ, ότι κάνει κάθε παιδί για να επιβιώσει» και πρόσθεσε:

«Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά. Προσπάθησα να πάρω τα χρήματα, κινήθηκα νομικά και πάλι δεν τα πήρα. Σημασία έχει να πηγαίνεις παρακάτω και να συνεχίζεις το ταξίδι της ζωής σου».

Εκείνο που λατρεύει πολύ είναι η επαφή με τον κόσμο: «Λατρεύω να μου μιλάει ο κόσμος έξω. Είναι αυτό που λέγανε παλιά όταν ήμουν στο Εθνικό Θέατρο: κάνουμε τα πάντα για να μας μάθει ο κόσμος και με το που μας μαθαίνει φοράμε καπέλο και γυαλί. Θέλω να με αναγνωρίζει και να με αγαπάει ο κόσμος».

Ο Ιωάννης Παπαζήσης αποκάλυψε πως δεν έχει βιώσει κακές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ εάν δεν συμφωνεί με μία συνεργασία προτιμάει να αποχωρήσει.

«Δεν έχω υποστεί κακές συμπεριφορές, δεν δίνω τον χώρο για οποιαδήποτε συμπεριφορά πέρα από την επαγγελματική. Αν δεν συμφωνώ από μία δουλειά φεύγω», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο


Ειδήσεις σήμερα:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στο πλευρό του Πορτογάλου για την απώλεια του νεογέννητου παιδιού του


Moskva: Γιατί οι Ρώσοι δεν θα πουν ποτέ την αλήθεια για το πώς βυθίστηκε


«Είμαι ένας μοναχός που ασχολείται με τη μόδα και το μακιγιάζ»: Η ιστορία ενός βουδιστή που κατέρριψε τα στερεότυπα των φύλων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr