Η Βρισηίδα Ανδριώτου απασφάλισε για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Eίναι πολύ καλή στρατηγικά, μόνο αυτό μπορεί να κάνει»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου απασφάλισε για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Eίναι πολύ καλή στρατηγικά, μόνο αυτό μπορεί να κάνει»

«Για να προστατεύσει τον φίλο της και τον εαυτό της, έδωσε τον Κατσαούνη» ανέφερε, μεταξύ άλλων η παίκτρια της μπλε ομάδας - Δείτε το σχετικό βίντεο

vrisiida
Τα αποτελέσματα που προέκυψαν μετά το συμβούλιο του νησιού σχολίασε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor, στοχοποιώντας τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Την Τζο δεν τη θέλουν τα περισσότερα άτομα, η κλίκα. Τη ψηφίζουν συνέχεια, είτε είναι καλή αγωνιστικά είτε όχι, όπως εμένα, που κάποτε ήμουν καλή αγωνιστικά. Η Ναυσικά είναι σίγουρα καλή παίκτρια… στο να παίζει στρατηγικά. Μόνο αυτό μπορεί να κάνει.

Όπως καταλάβαμε, θα έβγαιναν ισοψηφία και Τζο και Κατσαούνης κι εν τέλει η Ναυσικά έδωσε τον Κατσαούνη για να προστατεύσει τον εαυτό της και κανέναν άλλον. Μόνο για αυτό νοιάζεται. Μετά θα έπρεπε να βγάλει τον επόμενο αδύναμο κρίκο, που είναι ο Απόστολος. Για να προστατεύσει το φίλο της και τον εαυτό της, έδωσε τον Κατσαούνη» είπε στο επισόδιο της Δευτέρας η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjdj7q8p51qp)


Υπενθυμίζεται, ότι ο Γιώργος Κατσαούνης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα, μετά την ένωση και την πρώτη ήττα των «Κόκκινων» από τους «Μπλε» στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Στο επίκεντρο όλων βρίσκεται και πάλι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος έκανε λόγο για ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα στη Σοφιάννα Αβραμάκη και τον Άρη Σοϊλέδη,με τρίτο πρόσωπο μάλιστα, την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Πραγματικά εδώ πέρα γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Τι να πω και τι να σκεφτώ… Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα! Μιλάω για την Σοφιάνα, τον Άρη και την Ναυσικά. Είναι πάρα πολύ κοντά ο Άρης και η Σοφιάνα, τουλάχιστον όσο ήμασταν μόνοι οι μπλε δεν έχαναν λεπτό και ήταν πάντα αχώριστοι. Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο τύπος ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω την οποία την ξέρω!

Είναι και καλή είναι και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει μόλις βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος και ετοιμάζεται να παντρευτεί; Δηλαδή πραγματικά τι γίνεται στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο. Υπάρχει ένας έρωτας τον οποίο προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν αλλά… Μπα! Δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες. Τώρα ξαφνικά μπαίνει στο παιχνίδι και η Ναυσικά γιατί οι καλύβες μας είναι ακριβώς δίπλα»,
είπε συγκεκριμένα ο makeup artist στο επεισόδιο της Κυριακής, ανοίγοντας πολλά «μέτωπα» εντός αλλά και εκτός Survivor.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjcpbgy5bq0p)



Ειδήσεις σήμερα:

Ο δήμαρχος Μελιτόπολης μίλησε για την εξαήμερη απαγωγή του - «Μηδενική αξία οι ζωές των αμάχων για τους Ρώσους»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου διάβαζε στο διαδίκτυο το «Εγχειρίδιο Επείγουσας Ιατρικής»

Δεν υπάρχουν ενδείξεις για νέα παραλλαγή ή μετάλλαξη της νόσου Covid στη Σανγκάη, λέει ο ΕΟΔΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης