Τέσσερα χρόνια μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, οΗλίας Βρεττός κάλυψε τις τομές στο σώμα του, κάνοντας τατουάζ.
Ο γνωστός τραγουδιστής έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για το ατύχημα που είχε και παραλίγο να του στερήσει τη ζωή.
Για μήνες, ο Ηλίας Βρεττός δεν μπορούσε να περπατήσει, αλλά ούτε και να μιλήσει. Ήλπιζε σε ένα θαύμα.
Πλέον, έχοντας ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες, ο τραγουδιστής χαίρει άκρας υγείας και θυμάται τα σημάδια του ως «παράσημα μίας νίκης».
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος ανάρτησε μία φωτογραφία, όπου δείχνει τα τατουάζ, με τα οποία «στόλισε» τις τομές του από τα χειρουργεία, που έκανε.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του, έγραψε: «Τα τατουάζ μου πάνω στις τομές μου είναι τα παράσημά μου! Κάθε ένα και μία μάχη στην οποία βγήκα νικητής… "Ενθύμια πολέμου". Έτσι τα λέω, έτσι τα νιώθω. Τι κι αν πονάνε οι μαχαιριές όταν αλλάζει ο καιρός, εγώ είμαι εδώ πιο δυνατός από ποτέ και κάνω το σταυρό μου. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε αδέρφια! Σας αγαπώ».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς