Αλ Πατσίνο: Η νέα του σύντροφος είναι 28 ετών και πρώην του Μικ Τζάγκερ

Αλ Πατσίνο: Η νέα του σύντροφος είναι 28 ετών και πρώην του Μικ Τζάγκερ

Η Νουρ Αλφαλάχ έχει αδυναμία στους ηλικιωμένους άνδρες - «Είναι με τον Αλ για αρκετό καιρό και τα πάνε πολύ καλά», λέει πηγή - Η προηγούμενη σχέση του ηθοποιού ήταν με μια 42χρονη

al_pacino_girlfriend_xr
Ο Αλ Πατσίνο προφανώς έχει ξεπεράσει τον χωρισμό του με την 42χρονη ηθοποιό που παραπονέθηκε ότι ήταν πολύ «ηλικιωμένος» για να κρατήσει το ειδύλλιό τους.

O 81χρονος χολιγουντιανός σταρ έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή, προχωρώντας σε σχέση με μια ακόμη νεότερη γυναίκα που εκτιμά καλύτερα τους ηλικιωμένους άντρες.

Ο πρωταγωνιστής του «Scarface» βρήκε τον νέο επόμενο έρωτα στο πρόσωπο της μόλις 28 Μαΐων Νουρ Αλφαλάχ σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Page Six».

Η Αλφαλάχ προέρχεται από μια πλούσια αμερικανική οικογένεια από το Κουβέιτ, κάνει παρέα με διάσημους και ζάμπλουτους ενώ στο βιογραφικό των σχέσεων της φιγουράρει και ο 78χρονος Μικ Τζάγκερ.

mik


Κλείσιμο
Πάντως το κορίτσι φαίνεται πως έχει αδυναμία στην… τρίτη ηλικία. Από τη ζωή της έχουν περάσει ο 60χρονος δισεκατομμυριούχος επενδυτής Νίκολας Μπέργκουεν ενώ την έχουν δει σε παρέα του 91χρονου Κλιντ Ίστουγουντ. Η ίδια επέμεινε τότε πως ο Ίστγουντ ήταν «οικογενειακός φίλος» και τίποτα παραπάνω.

Μια πηγή ανέφερε στο «Page Six» ότι ο Πατσίνο και η Αλφαλάχ άρχισαν να βλέπονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Κυρίως βγαίνει ραντεβού με πολύ πλούσιους ηλικιωμένους», πρόσθεσε η πηγή, δηλώνοντας το αυτονόητο.

«Είναι με τον Αλ για αρκετό καιρό και τα πάνε πολύ καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα, παρόλο που είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της»,  πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Το ζευγάρι εθεάθη σε ένα ιταλικό εστιατόριο στη Βενετία της Καλιφόρνια το βράδυ του Σαββάτου και στη συνέχεια έφυγε με το ίδιο αυτοκίνητο.



Μια φωτογραφία από το δείπνο έγινε viral αφού κοινοποιήθηκε από τον Τζέισον Μομόα, ο οποίος βρισκόταν μαζί τους στο ίδιο τραπέζι.

momoa


Ποια είναι η Νουρ Αλφαλάχ
Η Αλφαλάχ είναι αντιπρόεδρος της «Lynda Obst Productions» στα στούντιο της Sony και ασχολείται με την παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους.



Το φημολογούμενο ειδύλλιο του Πατσίνο με την Αλφαλάχ έρχεται δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Ισραηλινή ηθοποιό Μεϊτάλ Ντόχαν, η οποία είχε πρόβλημα με το ηλικιακό χάσμα που τους χώριζε. Η Ντόχαν σε συνέντευξή της σε ισραηλινό περιοδικό είχε πει για τη σχέση τους: «Είναι δύσκολο να είσαι με έναν άντρα τόσο μεγάλο, ακόμα και αν είναι ο Αλ Πατσίνο».


Η Ντόχαν παραπονέθηκε επίσης ότι ο Πατσίνο, ο οποίος έχει περιουσία που ξεπερνά σε καθαρή αξία τα 120 εκατ. δολάρια, δεν ήθελε να ξοδεύει χρήματα για εκείνη. «Μου αγόραζε μόνο λουλούδια. Πώς μπορώ να πω ευγενικά ότι δεν του άρεσε να ξοδεύει χρήματα;».

Επειδή αρκετοί ήταν εκείνοι που την κατέκριναν για την ωμότητα των σχολίων της η Ντόχαν προσπάθησε να ανασκευάσει λέγοντας στην «Daily Mail» ότι τα όσα είπε παρερμηνεύτηκαν και πως δεν ήθελε να δείξει ασέβεια προς τον Πατσίνο. Προσπαθούσε απλώς να εξηγήσει γιατί δεν λειτούργησε η σχέση τους.

«Ήταν μια καταπληκτική, γενναιόδωρη και όμορφη αγάπη», είπε η Ντόχαν στην Daily Mail. «Αυτό που συνέβη μεταξύ μας ήταν μεγαλύτερο από υλιστικά πράγματα όπως λουλούδια ή σοκολάτες ή διαμάντια ή αυτοκίνητα».

Η Ντόχαν είπε επίσης: «Δύο χρόνια είναι πολλά και είπα: “Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, αλλά πού πάει αυτό; Θέλω πολύ να κάνω παιδιά”. Είναι πιο δύσκολο όταν κάποιος είναι πολύ μεγαλύτερος από εσένα, γιατί έχω ακόμα μια οικογένεια να φτιάξω, ενώ εκείνος έχει ήδη οικογένεια».

Ο Πατσίνο, πράγματι, έχει τρία παιδιά, μια κόρη 33 ετών και δίδυμα 21 ετών, με δύο από τις προηγούμενες συντρόφους του, την ηθοποιό Jan Tarrant και την επίσης ηθοποιό Beverly D'Angelo. Είχε επίσης σχέση σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του στο «Νονό», Ντάιαν Κίτον. Ενώ από τις πιο μακρόχρονες σχέσεις του ήταν αυτή με την Αργεντινή ηθοποιό Lucila Polak που κράτησε από το 2008 έως το 2018.

Ο Πατσίνο δεν παντρεύτηκε ποτέ, λέγοντας κάποια στιγμή: «Γιατί δεν έκανα ποτέ πρόταση γάμου στο παρελθόν; Δεν μου αρέσει να το λέω αυτό, αλλά ο γάμος είναι μια κατάσταση του νου, όχι ένα συμβόλαιο. Όταν σκέφτομαι το νόμο και τον γάμο, αναρωτιέμαι, πότε έμπλεξαν οι μπάτσοι;».

Δείτε βίντεο: Αλ Πατσίνο: Η νέα του σύντροφος είναι 28 ετών και πρώην του Μικ Τζάγκερ
Αλ Πατσίνο: Η νέα του σύντροφος είναι 28 ετών και πρώην του Μικ Τζάγκερ


Ειδήσεις σήμερα:

Σεργκέι Σοϊγκού: Το θρίλερ με την ανακοπή «όχι από φυσικά αίτια» και τα σενάρια για μαζικές εκκαθαρίσεις του Πούτιν

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η εικόνα στα social media και η φριχτή αλήθεια


Σταύρος Λογαρίδης: Η δικαστική διαμάχη με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου που σημάδεψε τη ζωή και την καριέρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης