Ο Ray J προσφέρεται να οργανώσει έναν αγώνα πυγμαχίας με τον Γουίλ Σμιθ εναντίον του Κρις Ροκ

Ο Ray J προσφέρεται να οργανώσει έναν αγώνα πυγμαχίας με τον Γουίλ Σμιθ εναντίον του Κρις Ροκ

Ο τραγουδιστής κοστολόγησε μάλιστα, τον αγώνα στα 100 εκατομμύρια δολάρια - Δείτε τι ανέφερε σε σχόλιο που έκανε μέσω Instagram

Σχεδιο_χωρις_τιτλο
Το όνομα του Ray J βρίσκεται για ακόμη μία φορά στην επικαιρότητα, αλλά αυτή τη φορά δεν στοχοποιεί την Κιμ Καρντάσιαν.

Ο τραγουδιστής, εξέφρασε την επιθυμία του να διοργανώσει έναν αγώνα πυγμαχίας ανάμεσα στους Γουίλ Σμιθ και Κρις Ροκ, που ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στη βραδιά των Όσκαρ με το περιβόητο χαστούκι.


Πιο συγκεκριμένα, το TMZ δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο σχετικά με τον μικρότερο αδερφό του Κρις Ροκ, Κένι, που ήθελε να λάβει μέρος σε έναν αγώνα πυγμαχίας εναντίον του Σμιθ.

Πιο αναλυτικά, ο Κένι Ροκ αποκάλυψε ότι υπέγραψε συμφωνία με τον ιδρυτή του «Celebrity Boxing Damon Feldman» για έναν αγώνα αυτό το καλοκαίρι στη Φλόριντα. Ο ίδιος όμως δεν έχει αντίπαλο και θέλει να φωνάξει τον Γουίλ.
Ο μικρός Ροκ δεν πτοείται από τη διαφορά που έχουν οι δυο τους στο μέγεθος και δεν φοβάται που ο Γουίλ είναι πιο ψηλός. Μάλιστα δηλώνει σίγουρος πως θα μπορούσε ακόμα και να τον κερδίσει.

Στη συνέχεια, το The Shade Room αναδημοσίευσε το γεγονός στο Instagram. Τότε, ο Ray J μπήκε στην ενότητα σχολίων του ιστολογίου διασημοτήτων, για να προτείνει έναν αγώνα πυγμαχίας μεταξύ του Κρις Ροκ και του Γουίλ Σμιθ.

ray-j-smith
Κλείσιμο


«Μπορεί να είναι μόνο Γουίλ εναντίον. Οι επενδυτές μου είναι έτοιμοι αυτή τη στιγμή – 50 εκατομμύρια ο αγώνας, όχι λιγότερο», έγραψε ο Ray J κάτω από τη δημοσίευση του The Shade Room στο Instagram. Ο 41χρονος επιχειρηματίας μάλιστα, επισήμανε αργότερα ότι το κόστος του αγώνα θα είναι: «50 εκατομμύρια δολάρια για τον καθένα».


Υπενθυμίζεται, ότι τα «χτυπήματα» που έχει δεχθεί ο Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι είναι πολλά. Πρώτα ακυρώθηκαν ή μπήκαν στον «πάγο» πολλά από τα πρότζεκτ στα οποία θα συμμετείχε. Στη συνέχεια, η αρμόδια ακαδημία για τα Όσκαρ τον απέκλεισε για 10 χρόνια, ενώ τις τελευταίες ώρες φημολογείται ότι μπορεί να πάρει διαζύγιο από τη γυναίκα του, Τζέιντα.

Σχετικά με αυτό, και σύμφωνα με την Globe, η βίαιη συμπεριφορά που επέδειξε ο ηθοποιός δυσαρέστησε τη γυναίκα του, ενώ πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, Τζέιντα και Γουίλ δείχνουν ενωμένοι στις δημόσιες εμφανίσεις τους, «αλλά μεταξύ τους έχει δημιουργηθεί τεράστια αμηχανία, ειδικά για τη Τζέιντα». Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα έκαναν λόγο για το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει ο Σμιθ εάν χωρίσουν νόμιμα, θα κυμανθεί περίπου στα 350 εκατομμύρια δολάρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την έκρηξη στο Moskva, τη ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου στη Μαύρη Θάλασσα - Βυθίστηκε ή όχι;

Ποιο είναι το μυστικό πίσω από την επιτυχή αντιμετώπιση των Ρώσων από τον ουκρανικό στρατό

Καταθέτει σήμερα στο δικαστήριο η σύμβουλος ψυχικής υγείας που παρακολουθούσε τον Μπάμπη και την Καρολάιν







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης