Πρινς: «Συνδικαλιστής» ετών... 11 - Δείτε τον ποπ σταρ να ζητάει «αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς»!

Ένα νέο βίντεο που παρουσιάζει τον 11χρονο τότε, καλλιτέχνη, να κάνει δηλώσεις για την απεργία των εκπαιδευτικών, βγήκε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα

Ένα νέο βίντεο από την παιδική ηλικία του Πρινς, που κανείς δεν γνώριζε ότι υπάρχει, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σε λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα, την 21η Απριλίου, κλείνουν 6 χρόνια από την ημέρα που ο «πρίγκιπας της ποπ» βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του σε ηλικία μόλις 57 ετών.

Οι θαυμαστές του φυσικά, έχουν φροντίζει να συγκεντρώσουν στιγμιότυπα, βίντεο, αλλά και άγνωστες ιστορίες για τη ζωή του σε διάφορα διαδικτυακά «φαν κλαμπ» που εμφανίζονται ανά διαστήματα, όμως φαίνεται πως κάτι τους ξέφυγε.

Πρόσφατα, ένας δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού της Μινεάπολη, WCCO, ανακάλυψε ένα απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του Απριλίου του 1970, όπου ένας νέος μαθητής παραχωρεί δηλώσεις μπροστά στην κάμερα και ζητά «αύξηση στους εκπαιδευτικούς».


Το δελτίο αφορούσε τις απεργίες που έκαναν τότε, οι δάσκαλοι στα σχολεία της πόλης και ζητούσαν αύξηση στους μισθούς τους.

Η μεγάλη ομοιότητα που είχε το παιδί με τον τραγουδιστή, τον έκανε να αναζητήσει την ταυτότητά του. Εν τέλει, ήταν όντως ο γνωστός καλλιτέχνης σε ηλικία μόλις 11 ετών.

Την είδηση επιβεβαίωσαν συμμαθητές του, οι οποίοι είδαν το βίντεο, στα πλαίσια της δημοσιογραφικής έρευνας. Επίσης, οι ρεπόρτερ ανέτρεξαν στα βιβλία εκείνης της εποχής και τα έγγραφα, από το σχολείο, όπου πήγαινε ο νεαρός και διαπίστωσαν πως δεν τίθεται καμία αμφιβολία για την ταυτότητά του.

«Πιστεύω ότι πρέπει να πληρώνονται καλύτερα, γιατί δουλεύουν κάνοντας υπερωρίες για εμάς», ακούγεται να λέει ο 11χρονος τότε, Πρινς.


Ειδήσεις σήμερα:

Τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα για το tablet της Τζωρτζίνας - «Τρέχει» η έρευνα για Μαλένα και Ίριδα

Ο δήμος του Σαντιάγο ανακοινώνει... δελτίο στο νερό καθώς η ξηρασία στη Χιλή μπαίνει στη 13η χρονιά!

Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης Αντώνης Σύκαρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr