Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης αποκάλυψε γιατί αρνήθηκε να πάει στο Survivor

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης αποκάλυψε γιατί αρνήθηκε να πάει στο Survivor

Ο ηθοποιός παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, ότι το ριάλιτι επιβίωσης: «Έχει μία πολύ αξιοπρεπή οικονομική αμοιβή» - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

kouroumpalis
Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε από το Survivor, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο, για τον οποίο αρνήθηκε να λάβει μέρος.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Love it», όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά τον ερχομό της κόρης του.

Για την πρόταση συμμετοχής στο Survivor, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης είπε: «Αυτό είναι ένα “όχι” που είπα. Μου πρότειναν να πάω στο πρώτο Survivor. Α πα πα. Να με βλέπει μία κάμερα να είμαι ο εαυτός μου; Είναι δουλειά μου να το κάνω και στη ζωή μου; Αλλιώς θα το κανα. Το Survivor έχει μια πολύ αξιοπρεπή οικονομική αμοιβή. Πολύ αξιοπρεπή. Φαντάζομαι ότι αυτό είναι πολύ ισχυρό κίνητρο. Από την άλλη είναι το φαν του παιχνιδιού, το ανταγωνιστικό. Είναι κάτι ιδιαίτερο. Ένας άνθρωπος στη ζωή του δεν θα το έκανε εύκολα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj7csbrbwl8x)


Σχετικά με τις άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί στον χώρο εργασίας, ο ίδιος σχολίασε ότι:

«Δεν σημαίνει ότι επειδή ο άλλος μου δίνει δουλειά μπορεί να μου μιλήσει όπως θέλει. Έχω διαπληκτιστεί πάνω στη δουλειά, μου έχουν μιλήσει άσχημα και είπα δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ. Μίλησα, είπα ότι είναι απαράδεκτο».

Τέλος για την κόρη του, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης είπε: «Η κόρη μου δεν είναι η γυναίκα της ζωής μου, γυναίκα της ζωής μου είναι η μητέρα της. Πρέπει να μη με κάνει ότι θέλει για να είναι καλή η σχέση μας… Από τότε που έγινα μπαμπάς έχω αρχίσει και αντιλαμβάνομαι περισσότερο το “μέχρι εδώ”».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj7csvvdycs9)
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα

«Έλα στη φυλακή να με ρωτήσεις αν σκότωσα τα παιδιά μας» - Το μήνυμα της Πισπιρίγκου στον Δασκαλάκη

Αυξήθηκαν κατά 24,68% οι θάνατοι στη Ελλάδα τις πρώτες εννέα εβδομάδες του 2022

Μετά το Πάσχα χαλαρώνουν τα μέτρα, λέει ο Πλεύρης - Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης