Δεν έχει μόνο μουσική και τραγούδια το«X-Factor», έχει και απρόοπτες στιγμές. Χθες το βράδυ στη σκηνή ανέβηκε ο Borek με σκοπό να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή με τις φωνητικές του δυνατότητες.
Τις πρώτες εντυπώσεις όμως δεν έκλεψαν οι φωνητικές του ικανότητες αλλά τα μαλλιά του. ΗΜαρίζα Ρίζου μάλιστα δεν άντεξε και άφησε για λίγο την καρέκλα της πηγαίνοντας προς τον διαγωνιζόμενο.
«Εγώ θέλω πολύ να σου πιάσω τα μαλλιά! Έχεις πλυθεί;» αναρωτήθηκε, με χιούμορ, η Μαρίζα Ρίζου για να σπεύσει στο πλευρό του.
«Συγνώμη για αυτό… Α, είναι πολύ ωραία παιδιά! Παιδιά, είναι όλα δικά του! Πολύ ωραία μυρίζουν», συμπλήρωσε η Μαρίζα Ρίζου.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή