Ένα δυσάρεστο περιστατικό που βίωσε με έναν παλιό συνεργάτη του αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς.
Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας ανέφερε ότι δέχτηκε λεκτική επίθεση από έναν παλιό γνώριμό του, που ανήκει στον κόσμο της showbiz.
Ωστόσο, δεν τον κατονόμασε, όμως τόνισε ότι του μίλησε απαξιωτικά, μέσω ενός γραπτού μηνύματος.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Φίλοι μου καλημέρα.. Δεν θέλω ποτέ να σας στενοχωρώ με άσχημες ειδήσεις σε πράγματα που μου συμβαίνουν, αλλά χτες είχα μια επίθεση αλλόκοτη και με μεγάλη κακία μέσω γραπτού μηνύματος, από παλιό κοσμικό μου γνώριμο και πρόσφατα συνεργάτη, όπου ανακάλυψα πόση κακία μπορεί να χωρέσει ένα ανθρώπινο ον.. Απαξιωτικά και αλήτικα μου συμπεριφέρθηκε, την ίδια στιγμή που στελέχη του οίκου Hermes, που βρίσκονταν στην Αθήνα, μου έδιναν συγχαρητήρια για την άψογη πολυετή συνεργασία μας και για το άψογο στυλ μου...! Για άλλη μια φορά αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι συμπατριώτες μου δεν θέλουν να ξεκολλήσουν από τη μετριότητα, αλλά ο συγγεκριμένος να παραδεχτεί την οντότητά μου... Καλή συνέχεια, που θα ειναι ενδιαφέρουσα..‼️».
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.