Κατερίνα Καραβάτου: Οι απώλειες, το διαζύγιο, οι δύσκολες στιγμές και το μπότοξ

Κατερίνα Καραβάτου: Οι απώλειες, το διαζύγιο, οι δύσκολες στιγμές και το μπότοξ

Η παρουσιάστρια του Mega στην πιο απολαυστική και αποκαλυπτική συνέντευξή της

karavatou
Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν η ξεχωριστή καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο «Night Out». Η παρουσιάστρια που πέρασε από... ανάκριση ρωτήθηκε αν ρετουσάρει τις φωτογραφίες της στα social media, αν έχει κάνει unflollow κάποιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο και αν έχει κάνει botox.

Τα unfolllow
«Δεν κάνω εγώ unfollow και τέτοια, δεν τα πιστεύω αυτά εγώ. Δεν κρέμεται τίποτα από ένα follow και ένα unfollow. Όπως δεν νομίζω ότι κρέμεται κάτι και από τα likes. Και επειδή γνωρίζω ότι αρκετοί άνθρωποι δίνουν μεγάλη έμφαση σε αυτό. Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μου που δεν κάνω κανένα like ποτέ και σε κανέναν για να μην πέσουν και παρεξηγήσεις. Προτιμώ να μην έχω καμία σχέση, από το να έχω να αντιμετωπίσω διάφορα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καρβάτου απαντώντας στις αδιάκριτες ερωτήσεις του οικοδεσπότη.

Τα ρετούς
Όσον αφορά στο ρετούς των φωτογραφιών είπε: «Δεν κάνω ρετούς στις φωτογραφίες που δημοσιεύω στον λογαριασμό μου. Το μόνο που κάνω είναι να αλλάζω τα φίλτρα με τον φωτισμό το Ιnstagram, ρετούς δεν κάνω γιατί δεν ξέρω να κάνω. Εμένα μου αρέσει που ανεβάζω φωτογραφίες πιο φυσικές. Στις περισσότερες που ανεβάζω είμαι άβαφη», αποκάλυψε.

Τα μπότοξ
Στην ερώτηση αν έχει κάνει μπότοξ ήταν κατηγορηματική: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα από αυτά για ιατρικούς λόγους, οπότε χρησιμοποιώ τις κρεμούλες μου, πίνω νερό, προσπαθώ να κοιμάμαι και να μη στρεσάρομαι, πράγμα αδύνατον».

Σε άλλο σημείο μιλώντας για εκείνη είπε πως την έχουν μπερδέψει με τη Χριστίνα Λαμπίρη ενώ το πιο δυνατό της σημείο επάνω της είναι τα πόδια της.

Όσον αφορά τα πλεονεκτήματα που έχει είπε πως είναι «ειλικρινής και ευγενής» ενώ ένα ελάττωμά της είναι ότι «πολλές φορές δεν διεκδικώ τα πράγματα που μου αξίζουν».

Θάρρος ή αλήθεια
Η παρουσιάστρια στο «Θάρρος ή Αλήθεια» παραδέχτηκε ότι ανάμεσα στη συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το τέλος των «Κου Κου» πιο δύσκολη περίοδος ήταν η δεύτερη. «Όταν έχεις παιδιά, είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Τελείωσε μία εκπομπή που θεωρούσα επιτυχημένη», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj3xi6mhbr6h)


Το διαζύγιο και οι απώλειες
Στο «Εστιατόριο» ο Θεοχάρης Ιωαννίδης προσκάλεσε την καλεσμένη του σε μία συζήτηση εφ΄όλης της ύλης με την Κατερίνα Καραβάτου να μιλάει για τις μεγάλες απώλειες στη ζωή της, το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη και τη μετακόμισή της στο Mega.

«Δεν είχα κανένα όνειρο όταν ήμουν μικρή, δεν ήθελα να γίνω τηλεπαρουσιάστρια, δεν είχα κάποια σχέση. Μετά τις σπουδές μου το ένα έφερε το άλλο και κατέληξα εδώ που είμαι».

«Δεν μετάνιωσα που μίλησα ανοιχτά, δεν μετανιώνω για πράγματα που έχουν συντελεστεί και όταν συντελέστηκαν έγιναν για έναν συγκεκριμένο λόγο» είπε για τα αισθήματα που εξέφρασε δημόσια μετά το φινάλε της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Αυτό που της λείπει περισσότερο από τη μητέρα της που έφυγε πριν από λίγο διάστημα απάντησε: «Μου λείπει ότι δεν μπορώ να πω “μαμά”, δεν έχω κάποιον να με αγαπάει με αυτόν τον τρόπο».

Η πρόταση του Νίκου Κοκλώνη για την εκπομπή «Τι λες τώρα!» την ενθουσίασε από την αρχή. «Ήθελα πάρα πολύ να κάνω αυτή τη γιατί η πρόταση του Νίκου είχε να κάνει με Σαββατοκύριακο, σε αυτή τη ζώνη. Είναι άνθρωποι που ήξερα εδώ και χρόνια. Όταν μπήκα εκεί ένιωσα ασφάλεια γιατί ένιωσα ασφαλής εκεί που βρέθηκα».

Μετά το διαζύγιό της με τον Κρατερό Κατσούλη νιώθει πως έχουν βρει και πάλι τις ισορροπίες τους. «Ο πρώτος άνθρωπος που ανακοίνωσα τον χωρισμό μου ήταν η φίλη μου η Έλενα. Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας, η ύπαρξη των παιδιών είναι κομβικό σημείο είναι και θα έιναι προτεραιότητα. Αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, δεν μπορεί να λειτουργήσει». Στην ερώτηση αν θα ήθελε να ξανασυνεργαστούν τηλεοπτικά έδωσε αρνητική απάντηση: Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν, είναι πολύ νωρίς».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj3xn36pqqup)

Είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή; «Θα βάλω κάποια πράγματα σε μία άλλη σειρά γιατί έχω πολλά να αντιμετωπίσω και μετά».

Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης δίνει απαντήσεις στο «Φως στο Τούνελ» - Δείτε βίντεο

The Masked Singer: Η… αποκάλυψη της Μέλισσας και το «μωρό» που ήθελε να πάρει αγκαλιά τον Σάκη Ρουβά – Δείτε βίντεο

Κορωνοϊός: Από τους 27.000 νεκρούς στην Ελλάδα, οι 22.000 ήταν ανεμβολίαστοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης