Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί το τσουνάμι των αποκαλύψεων στην υπόθεση της Πάτρας μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Η Αγγελική Νικολούλη μέσα από το «Φως στο τούνελ» ασχολείται από την αρχή με την υπόθεση δίνοντας διαρκώς πολύτιμες πληροφορίες τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και στις Αρχές.
Με ένα νέο τρέιλερ και μια αινιγματική φωτογραφία η Αγγελική Νικολούλη εντείνει την αγωνία των τηλεθεατών.
Σε ένα story στο Instagram της εκπομπής, φαίνεται η ίδια στο γραφείο της έχοντας απέναντί της κάποιον, τον οποίον κρύβουν οι κάμεραμαν και οι συνεργάτες της.
Παράλληλα, κυκλοφόρησε και νέο τρέιλερ με το βίντεο να δείχνει μια τούρτα γενεθλίων, υπό τον ήχο του ντοκουμέντου από τα γενέθλια της μικρής Τζωρτζίνας.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.