Ευθύμης Γεωργόπουλος για Πάνο Νάτση: «Το ότι καταφέραμε να βγούμε στη σκηνή, μετά τον θάνατό του, ήταν κατόρθωμα»

Ευθύμης Γεωργόπουλος για Πάνο Νάτση: «Το ότι καταφέραμε να βγούμε στη σκηνή, μετά τον θάνατό του, ήταν κατόρθωμα»

Ο ηθοποιός που αντικατέστησε τον Πάνο Νάτση στη θεατρική παράσταση, που πρωταγωνιστούσε μίλησε για τα συναισθήματά του μετά τον χαμό του

277850153_1465515520532900_1771189084119562085_n
Για τον άδικο χαμό του φίλου του Πάνου Νάτση σε τροχαίο, την αντικατάσταση του στο θέατρο από τον ίδιο, αλλά και το μήνυμα που θα του έστελνε αν μπορούσε να τον ακούσει μίλησε ο Ευθύμης Γεωργόπουλος.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και εξέφρασε ανοιχτά τα συναισθήματά του, μετά τον θάνατο του νεαρού συναδέλφου του.

«Θα μας πάρει καιρό να συνειδητοποιήσουμε ότι έφυγε από τη ζωή ο Πάνος. Μετά το θάνατό του, ήταν οι πιο περίεργες πρόβες της ζωής μου. Μου είχε πει να διαβάσω τα κείμενα για να τον αντικαταστήσω, επειδή φοβόταν ότι είχε Covid», ανέφερε ο ηθοποιός που αντικατέστησε τον Πάνο στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj2ye47mc3yx)

«Όταν φεύγω από το θέατρο στεναχωριέμαι πολύ. Επειδή πάντα βγαίναμε, περιμένω ακόμα τον Πάνο να με πάρει τηλέφωνο»,  ανέφερε και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Από τον Πάνο έχω κρατήσει αμέτρητες όμορφες στιγμές».

«Το ότι καταφέραμε να βγούμε στην σκηνή, μετά τον θάνατό του, ήταν ένα κατόρθωμα 8 ηθοποιών και του Γιώργου Καπουτζίδη. Η συνεργασία με τον Γιώργο είναι πολύ ωραία», δήλωσε αναφορικά με την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» στο θέατρο ΗΒΗ.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj2yjrs63g7d)

Αναφερόμενος στην πανδημία του κορωνοϊού και πώς αυτή έπληξε τους ηθοποιούς, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος σχολίασε ότι: «Η πανδημία ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τους ηθοποιούς, όλοι οι ηθοποιοί πήραμε τα μπαρ».

Μιλώντας για δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν, ο ίδιος είπε ότι έχει δουλέψει delivery με ποδήλατο, πραγματογνώμονας σε ασφαλιστικές εταιρίες, αλλά και σερβιτόρος σε χώρους εστίασης.

«Η μαμά μου έλεγε: “Ο μικρός πάει σε δραματική σχολή” και ο μπαμπάς απάντησε: “Από μικρός ήταν καραγκιόζης, τι δουλειά έχει με το δράμα;”», είπε ο ίδιος γελώντας, σχετικά με την αντίδραση των γονιών του όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Δεν έχω αγοράσει ακόμα τηλεόραση, όταν πάω στον αδελφό μου κρυφοβλέπω», αποκάλυψε ακόμα.

Κλείνοντας, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος έστειλε και ένα συγκλονιστικό μήνυμα στον αδικοχαμένο φίλο του.

«Αν είχε την δυνατότητα ο Πάνος Νάτσης να με ακούσει θα του έλεγα “ραντεβού 9 η ώρα όπου θέλει, να τα πούμε λίγο”», είπε συγκινημένος.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Διεθνής κατακραυγή κατά Ρωσίας, έρευνα του ΟΗΕ για τη σφαγή στην Μπούτσα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μοιραίο λάθος της 33χρονης και τα σενάρια για τα κίνητρα του φρικτού εγκλήματος

Το «Ημερολόγιο» του προξένου Μανώλη Ανδρουλάκη: Είκοσι μέρες στην κόλαση της Μαριούπολης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης