X-Factor: Η διεμφυλική τραγουδίστρια Ναταλία Ρωμανού στέλνει το δικό της μήνυμα ενάντια στους διαχωρισμούς

X-Factor: Η διεμφυλική τραγουδίστρια Ναταλία Ρωμανού στέλνει το δικό της μήνυμα ενάντια στους διαχωρισμούς

«Πήγα στο X Factor με ενδοιασμούς, λόγω του ότι είμαι η μόνη διεμφυλική τραγουδίστρια και ακόμα η Ελλάδα δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό στο 100%. Αλλά πήγα γιατί σκέφτηκα ότι ακόμα και αν δεν περνούσα, θα έδινα ένα μήνυμα στα νέα παιδιά και θα ανοιγόταν ένας δρόμος», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της

romanou
Η Ναταλία Ρωμανού του X-Factor, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του μουσικού talent show του MEGA και πέρασε ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα, ως η πρώτη διεμφυλική τραγουδίστρια.

Με την πρώτη της εμφάνιση στο «X Factor», η διεμφυλική Ναταλία Ρωμανού, η οποία γεννήθηκε αγόρι, πέρασε ένα μήνυμα ενάντια στους διαχωρισμούς που συγκίνησε: «Ήρθε ο καιρός να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να βγούμε όλοι στην επιφάνεια και να μην είμαστε στο περιθώριο. Ήρθα για να δείξω ότι μπορώ, όχι μόνο εγώ, αλλά και όλα τα παιδιά που έχουν τη στάμπα. Ανήκουμε σ' αυτή την κοινωνία!», την ακούσαμε να λέει στις auditions.

X Factor: Ναταλία Ρωμανού,  ήρθε στο «X Factor» με το πιο δυνατό κοινωνικό μήνυμα


Πρόσθεσε μάλιστα ότι το «X Factor» του MEGA έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα στην Ελλάδα ενάντια στους διαχωρισμούς.

Στην παρέα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε για τα συναισθήματά της μετά την εμφάνισή της: «Είμαι σε μια φάση που το απολαμβάνω, το ζω. Σίγουρα κρατάω κάθε συμβουλή ξεχωριστά και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για ό,τι έρχεται».

Κλείσιμο
Όταν ρωτήθηκε αν περίμενε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, είπε: «Πήγα στο “X Factor” με ενδοιασμούς, λόγω του ότι είμαι η μόνη διεμφυλική τραγουδίστρια και ακόμα η Ελλάδα δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό στο 100%. Αλλά πήγα γιατί σκέφτηκα ότι ακόμα και αν δεν περνούσα, θα έδινα ένα μήνυμα στα νέα παιδιά και θα ανοιγόταν ένας δρόμος».

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες στο παρελθόν, πόσο μάλλον στη δουλειά μου και στα μαγαζιά που δούλευα. Αλλά όταν μου δόθηκε ευκαιρία για το “X Factor” είπα ότι είμαι προετοιμασμένη για όλα».

Αποκάλυψε ότι η μητέρα της τη στήριξε και της είπε να το κάνει όταν έμαθε ότι θα πάρει μέρος στο «X Factor».

Μετά τα «μπράβο» που δέχτηκε από την παρέα του «Πάμε Δανάη!» για το θάρρος της, η Ναταλία Ρωμανού είπε: «Το “μπράβο” δεν πάει σε μένα, αλλά σε όλους εσάς που από προχθές δείξατε ότι υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj26wz54mmvl)



Ειδήσεις σήμερα

«Η Ρούλα πίστευε ότι της είχε κάνει μάγια η πεθερά της», λέει οικογενειακή φίλη Δασκαλάκη

«Ματωμένα χρήματα» κάθε πληρωμή που κάνει η Ευρώπη προς τη Ρωσία, λέει ο δήμαρχος του Κιέβου

Μπακογιάννη: Πήρε θάρρος ο Πούτιν με την εκλογή Όρμπαν -Αμφισβητεί την δημοκρατία στην ΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης