Survivor: Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που βγήκε υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor: Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που βγήκε υποψήφιος για αποχώρηση

Ο 37χρονος make up artist ήταν ήδη γνωστός στο κοινό, ειδικά μέσα από το TikTok, πριν τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης

survivor-emanoyil
Η είσοδος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, έχει συζητηθεί πολύ, καθώς πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίπτωση. Ο 37χρονος παίκτης της μπλε ομάδας είναι μία από τις πιο εκκεντρικές παρουσίες του φετινού παιχνιδιού, αφού από την πρώτη μέρα ό, τι και να κάνει, γίνεται viral στο διαδίκτυο.

Μετά από τον χθεσινό αγώνα ασυλίας, ο makeup artist είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Είναι δε χαρακτηριστικό, ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του στο συμβούλιο του νησιού.

Ο ίδιος αντέδρασε έντονα σε αυτό, αναφέροντας στον Γιώργο Λιανό ότι το περίμενε, ενώ έκανε λόγο για ζήλια από τους άνδρες της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε, ότι τον είχε πλησιάσει η Μυριέλλα Κουρεντή και τον συμβούλευσε να προστατεύσει τον εαυτό του γιατί θα τον ζηλέψουν άτομα από την ομάδα. Τέλος, επισήμανε ότι με τις γυναίκες από την ομάδα τα πηγαίνει καλύτερα, γεγονός που τον έφερε για ακόμη μία φορά σε ρήξη με τον Τάκη Καραγκούνια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj0xixlx8tup)

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ;

Το βιογραφικό του κατά την είσοδό στο ριάλιτι επιβίωσης, έγραφε: Είναι 37 ετών, κατάγεται από την Κρήτη και εργάζεται ως make up artist. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες και σχεδιαστές μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο αθλητισμός είναι η ζωή του. Κάνει τουλάχιστον 1.500 κοιλιακούς την ημέρα, συνδυάζοντάς τους πάντα με προπόνηση kick boxing, spinning ή crossfit. Ένα μήνα πριν τη γέννησή του, ο πατέρας του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το γεγονός αυτό τον «σημάδεψε» και τον ανάγκασε να κυνηγά τα όνειρα και τους στόχους του ολομόναχος από πολύ μικρή ηλικία.
@konstantinosemmanouil

Ο βασιλιάς της καρδιάς σας με τα κορίτσια μου 👑🤴🐕🧸💋...Οικογένεια Εμμανουηλ ! #konstantinosemmanouil #foryou #forme #fory #viral #foryourpage

♬ original sound - Konstantinos. EM
Το Survivor αποτελεί για αυτόν ένα όνειρο ζωής. Θεωρεί πως δεν θα ξεχωρίσει μόνο λόγω της αντοχής του, αλλά και λόγω της έντονης προσωπικότητάς του. Στους μελλοντικούς συμπαίκτες και αντιπάλους του δεν έχει βρει ακόμη κάποια προσωπικότητα που να μοιάζει με τη δική του. Αυτό θεωρεί πως είναι και το δυνατό του «χαρτί» για να φτάσει μέχρι τον τελικό του Survivor.

Η εμφάνιση στην Αννίτα Πάνια και τα viral βίντεο στο TikTok

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει συστηθεί ξανά στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και στο Tik Tok, πολύ πριν μπει στο Survivor.  Ο make up artist που ήταν γνωστός και ως κομμωτής, έχει επιμεληθεί πολλούς celebrities, έχει αναλάβει αρκετές επιδείξεις μόδας, αλλά και τραγουδιστές που διαγωνίστηκαν στη Eurovision. Στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή Roberto Cavali και την εταιρία Victoria’s Secret.
@konstantinosemmanouil

Της αρέσουν τι να κάνω 👅👅👅 Τα 🐥… #konstantinosemmanouil #kingemmanouil #foryou #fory #forme #foryourpage #viral @anastasiagiousefofficial

♬ πρωτότυπος ήχος - Konstantinos. EM
Κλείσιμο
Τα βίντεο που ανεβάζει στο Tik Tok γίνονται αμέσως viral, με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και σχόλια. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα στη συγκεκριμένα πλατφόρμα, τόσο από προσωπικές του στιγμές, όσο και από τον χώρο εργασίας του.

Πολλοί γνώρισαν τον παίκτη του Survivor και μέσα από το χιουμοριστικό βίντεο του Διονύση Ατζαράκη, το οποίο είχε ανεβάσει στο YouTube πέρυσι τον Μάιο. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός κωμικός, ο οποίος σατιρίζει ζητήματα της επικαιρότητας, αναδημοσίευσε το βίντεο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, με τον δικό του κωμικό τρόπο.

Αράζοντας με Κωνσταντίνο Εμμανουήλ


Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε βρεθεί μάλιστα, καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της Αννίτας Πάνια, συζητώντας για τα επικριτικά σχόλια τα οποία δέχεται στις αναρτήσεις του στο TikTok. Πιο συγκεκριμένα, ο makeup artist είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Σχολίαζαν ότι βάφω τα μαλλιά μου, ότι κάνω σολάριουμ, ότι είμαι 60-70 χρονών και φοράω περούκα».

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Αγάπησα τους haters - Αννίτα κοίτα 23/05/2020 | OPEN TV


Ειδήσεις σήμερα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν τη φυλακή, είπε στην ανακρίτρια

Με χάπια κατά του ιού ΗΙV και ψυχολογική υποστήριξη η 18χρονη που πήγε για δουλειά και τη βίασαν

Ο Ζελένσκι από τη μαρτυρική Μπούκα: Θέλουμε να δείξουμε σε όλον τον κόσμο τι έκανε ο ρωσικός στρατός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης