Βίκυ Βολιώτη: «Ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για την υιοθεσία ήταν να βοηθήσω ένα παιδί που έχει ανάγκη»
Η ηθοποιός μίλησε για την υιοθεσία της Άννας από την Αιθιοπία, που την έφερε στην Ελλάδα σε ηλικία 8 μηνών
Για την υιοθεσία της κόρης της και την υπόθεση της Πάτρας μίλησε η Βίκυ Βολιώτη.
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι αναφέρθηκε αρχικά, στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει τα τελευταία 24ωρα ολόκληρο το πανελλήνιο, τον θάνατο των τριών κοριτσιών.
«Είμαι σοκαρισμένη, όμως προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, γιατί αυτή η γυναίκα δικαιούται μία απολογία. Υπάρχει πάντα το τεκμήριο της αθωότητας. Σε όλες αυτές τις έντονες υποθέσεις, προσπαθώ να κρατήσω μία πιο ψύχραιμη στάση. Περιμένω να δω τι θα πει η δικαιοσύνη, γιατί δεν τα έχουμε όλα τα στοιχεία», δήλωσε αρχικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj1clxlxu4q9)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι τρομακτική η σκέψη, ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έκανε αυτά, για τα οποία κατηγορείται. Αν αποδειχτεί ότι τα έκανε, προσπαθώ να καταλάβω τα κίνητρά της. Με εκπλήσσει ξανά και ξανά το δαιδαλώδες της ανθρώπινης ψυχής».
Συνεχίζοντας την κουβέντα, η Βίκυ Βολιώτη αναφέρθηκε στην κόρη της, η οποία έχει καταγωγή από την Αιθιοπία.
Η ηθοποιός την υιοθέτησε με τον σύζυγό της, Σίμο Σαρκετζή και την έφερε στην Ελλάδα, όταν ήταν μόλις 8 μηνών.
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj1cfpezfe2h)
«Την Άννα τη φέραμε 8 μηνών στην Ελλάδα. Κατάλαβα ότι είναι η κόρη μου, αμέσως μόλις την πήρα αγκαλιά. Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη, ήταν πολύ δύσκολη, αλλά ήμουν αποφασισμένη. Δεν υπήρχε περίπτωση να με σταματήσει κανείς. Για 'μένα, η ιστορία είχε τελειώσει αμέσως μόλις την πήρα στην αγκαλιά μου σε ηλικία ενός μήνα. Ήμουν αποφασισμένη να κινήσω γη και ουρανό για να τη φέρω στην Ελλάδα. Ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για την υιοθεσία ήταν να βοηθήσω ένα παιδί που έχει ανάγκη», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας