«Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ είναι τυχερή που έχει απλώς αλωπεκία», δήλωσε ο κωμικός Μπιλ Μάχερ

«Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ είναι τυχερή που έχει απλώς αλωπεκία», δήλωσε ο κωμικός Μπιλ Μάχερ

«Απλά φόρα μια γαμ… περούκα όπως τόσοι άλλοι στα Όσκαρ, αν σε ενοχλεί τόσο πολύ», ανέφερε  μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

277592047_327158172842622_7596693747021626846_n
Για το πρόβλημα υγείας, το οποίο αντιμετωπίζει η Τζέιντα Πίνκετ, παρέθεσε το δικό του σχόλιο ο παρουσιαστής της HBO, Μπιλ Μάχερ.

Η Τζέιντα Πίνκετ και η αλωπεκία, από την οποία πάσχει είναι ένα από τα θέματα της επικαιρότητας, μετά το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον κωμικό, Κρις Ροκ τη βραδιά των Όσκαρ.

Ο παρουσιαστής της HBO, Μπιλ Μάχερ παρέθεσε το δικό του σχόλιο στον άερα της εκπομπής του «Real Time With Bill Maher».

Ο Μάχερ «καταδίκασε» επίσης, τη συμπεριφορά του Σμιθ, κάνοντας λόγο για «τοξική αρρενωπότητα», με τους καλεσμένους του να συμφωνούν μαζί του.

«Αν είσαι τόσο τυχερή στη ζωή σου που αυτό είναι το ιατρικό σου πρόβλημα, απλώς πες “δόξα τω Θεώ”. «Δεν είναι απειλητικό για τη ζωή. Το έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι - το 80 τοις εκατό των ανδρών και το 50 τοις εκατό των γυναικών - είναι ένα μέρος της γήρανσης», είπε στους καλεσμένους του, τη δικηγόρο Λόρα Κόουτς και τον επιχειρηματία, Άντριου Γιανγκ.

«Η γήρανση είναι, πιστέψτε με, το ξέρω, είναι η υποχώρηση της σάρκας. Συμβαίνει σε όλους μας», είπε στη συνέχεια ο 66χρονος και πρόσθεσε:

«Απλά φόρα μια γαμ… περούκα όπως τόσοι άλλοι στα Όσκαρ, αν σε ενοχλεί τόσο πολύ».

Για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ, ο Μάχερ υποστήριξε, ότι ο ηθοποιός έφερε στην επιφάνεια «άσχημες πτυχές της κοινωνίας», όπως «τοξική αρρενωπότητα και η φιλελεύθερη υποκρισία», ενώ ισχυρίστηκε ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί συνδέουν τα Βραβεία Όσκαρ με τους Δημοκρατικούς.

Οι προσκεκλημένοι του συμφώνησαν και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά του, που οι παρευρισκόμενοι στην τελετή απονομής τον χειροκρότησαν όταν έλαβε το βραβείο, παρά τη συμπεριφορά του στον Κρις Ροκ.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Μπιλ Μάχερ

Bill Maher Destroys Will Smith , Jada Pinkett Smith And Questions Academy In His Own Style



Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Το θέατρο της Ρούλας μετά την πρώτη απόπειρα κατά της Τζωρτζίνας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - «Φως στο τούνελ»: Ανατριχιαστικό μήνυμα on air, «Νικολούλη ψόφα!»

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αυτή είναι η δεύτερη ουσία που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα - Δείτε την τοξικολογική εξέταση


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης