Δέσποινα Βανδή: Το μήνυμα αγάπης στη Σοφία Βόσσου - «Δεν ξεχνώ πόσο με βοήθησες»

Δέσποινα Βανδή: Το μήνυμα αγάπης στη Σοφία Βόσσου - «Δεν ξεχνώ πόσο με βοήθησες»

Η παρουσιάστρια του «Chart Show» ερμήνευσε στα παρασκήνια της εκπομπής, με τη συνάδελφο και αποψινή της καλεσμένη το «Φιλαράκι»

despoina_vandi
Λίγες ώρες πριν το  Chart Show και η Δέσποινα Βανδή μας ταξιδέψουν στη δεκαετία του 80, η παρουσιάστρια ανέβασε μία τρυφερή ανάρτηση με τη Σοφία Βόσσου στα Instagram stories της.

Οι δυο γυναίκες τραγουδούν το «Φιλαράκι»,με τη συνοδεία κιθάρας. Στα δύο βίντεο, η Δέσποινα Βανδή εξέφρασε την αγάπη, που έχει στο πρόσωπο της Σοφίας Βόσσου. Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο story έγραψε: «Δεν ξεχνάω ποτέ πόσο με βοήθησες στο ξεκίνημά μου» και στο επόμενο story έγραψε: «Την αγαπώ. Είναι αφοπλιστική απόψε».

Η Δέσποινα Βανδή τραγουδά με τη Σοφία Βόσσου


Το αφιέρωμα στα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια της δεκαετίας του 80, με την υπογραφή του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου, έχει - όπως κάθε φορά – απολαυστικό παρασκήνιο με τον Music Expert Γιώργο Αρσενάκο, έχει όμως και τη νοσταλγία, τη μαγεία και τη λάμψη της εποχής όπου το lifestyle γεννιόταν ως έννοια, η Ελλάδα πανηγύριζε στους ρυθμούς του Ευρωμπάσκετ, και τα σαββατοκύριακα ήταν γεμάτα μουσική και χορό, κάτω από τη ντισκομπάλα!

Σε αυτό το πάρτι, η μουσική σκηνή του Chart Show θα «φωτιστεί» με τα πιο λαμπερά ονόματα για να παραδοθούμε, άνευ όρων, στα τραγούδια, το χορό και τη διασκέδαση (με αλφαβητική σειρά): Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοντολάζος, Χριστίνα Μαραγκόζη, Κώστας Μπίγαλης, Πασχάλης, Βασίλης Πορφυράκης, Πωλίνα, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Ελένη Φιλίνη.

Chart Show - Your Countdown | Σάββατο 21:00




Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Περισσότεροι από 3.000 άμαχοι απομακρύνθηκαν από τη Μαριούπολη

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Το θέατρο της Ρούλας μετά την πρώτη απόπειρα κατά της Τζωρτζίνας

ΕΟΔΥ: Σε 38 σημεία δωρεάν έλεγχοι Covid-19 το Σάββατο 2 Απριλίου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης