MasterChef: Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος στο επίκεντρο του Twitter - «Δεν ήθελε να μπει»

MasterChef: Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος στο επίκεντρο του Twitter - «Δεν ήθελε να μπει»

Ο παίκτης δεν κατάφερε να γυρίσει στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής και οι χρήστες των social media πιστεύουν, ότι μπορεί να είναι  δική του απόφαση

Στιγμιοτυπο_οθονης__307_
Οι επιστροφές στο MasterChef 2022 είναι γεγονός, με τους παίκτες που αποχώρησαν να διεκδικούν ξανά την είσοδό τους στο παιχνίδι.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του φετινού διαγωνισμού μαγείρεψε στο χθεσινό επεισόδιο με τον Στέφανο Σαμανή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κανένας από τους δύο να κερδίσει μία θέση στο σπίτι.

MasterChef 2022 | Μεγάλη ανατροπή! Δεν κατάφεραν να πάρουν την ποδιά


Η απόφαση των κριτών να μην του δώσουν την ποδιά στον Γρηγόρη Γιαννόπουλο, στεναχώρησε αρκετά τον μάγειρα, ο οποίος δήλωσε στην κάμερα του MasterChef: «Κάτι με έχει πειράξει βαθιά, δεν θα το πω»

Παρόλα αυτά, ο πρώην παίκτης έχει αποκτήσει το δικό του κοινό στα social media και δέχθηκε ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης, για την αποτυχημένη προσπάθεια.  Ανάμεσα στα σχόλια, πολλοί είναι εκείνοι που υποστήριξαν, ότι ο παίκτης δεν ήθελε πραγματικά να επιστρέψει στο παιχνίδι, κάτι που όπως αναφέρουν φάνηκε από τις επιλογές του.

«Γρηγόρης..! #respect λείπεις και θα λείπεις! Σου εύχομαι μόνο τα καλύτερα!!! #MasterChefGR για όλους όσους μιλούν άσχημα για ένα νέο παιδί που προσπάθησε το όνειρό του κοιτάξτε τα κακώς έχοντα της κοινωνίας μας και ασχοληθείτε με αυτά», «Ο Γρηγόρης διάλεξε τον καλύτερο χαρακτήρα να μαγειρέψει μαζί του, ώστε αφού αυτός δεν ήθελε να μπει, να μπει κάποιος καλός! Αν όντως αυτό έκανε, μπράβο του!», «Εν τω μεταξύ ο Γρηγόρης παίζει να μην θέλει να μπει γιατί έχει διαβάσει όλοτο hate κ το κράξιμο την περίοδο που βγήκε από το σπίτι», είναι μερικά από τα σχόλια στο Twitter.

master1

master2
Κλείσιμο

master3


μαστερ4



Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά: Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στον Πλατανιά στο νότιο Πήλιο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Περισσότεροι από 3.000 άμαχοι απομακρύνθηκαν από τη Μαριούπολη

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Το θέατρο της Ρούλας μετά την πρώτη απόπειρα κατά της Τζωρτζίνας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης