Μπρους Γουίλις: Τα Χρυσά Βατόμουρα ακυρώνουν την απονομή του βραβείου - «Δεν είναι πρέπον»

Μπρους Γουίλις: Τα Χρυσά Βατόμουρα ακυρώνουν την απονομή του βραβείου - «Δεν είναι πρέπον»

Η επιτροπή των «Razzies» εξήγησε, ότι δεν είναι σωστό να απονείμουν αυτά τα βραβεία σε ηθοποιούς, οι οποίοι πάσχουν από ασθένειες, που επηρεάζουν τη δουλειά τους

277400187_3028599300803100_991298109625126751_n
Η είδηση, ότι ο Μπρους Γουίλις αποχωρεί από τον χώρο της υποκριτικής, επειδή διαγνώστηκε με αφασία, απασχολεί τις τελευταίες ημέρες, τόσο τον κόσμο του Χόλιγουντ όσο και τους θαυμαστές του. Τις αναρτήσεις συμπαράστασης από φίλους και συνεργάτες ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση των «Χρυσών Βατόμουρων».

Τα «Razzies» συγκεκριμένα, που στοχοποιούν ηθοποιούς για τις αποτυχημένες ερμηνείες τους, παίρνουν πίσω, την απονομή βραβείου στον Γουίλις καθώς και την ειδική κατηγορία που είχαν δημιουργήσει για φέτος, επικαλούμενοι την κατάσταση της υγείας του.
«Ύστερα από πολλή σκέψη, πήραμε την απόφαση να αποσύρουμε το Χρυσό Βατόμουρο που θα δίναμε στον Μπρους Γουίλις, λόγω της πρόσφατης διάγνωσης της υγείας του» είπαν, σύμφωνα με το IndieWire Wednesday, oι αρμόδιοι και συνδιοργανωτές των βραβείων. Πιο συγκεκιρμένα, ο Μο Μέρφι και Τζον Γουίλσον υποστήριξαν, πως όταν η κατάσταση της υγείας κάποιου επηρεάζει την κρίση του ή τον τρόπο ερμηνείας του δεν είναι πρέπον να τους βραβεύουν με Χρυσό Βατόμουρο.

Επίσης, εξομολογήθηκαν, ότι δεν ήξεραν πώς να διαχειριστούν την κατάσταση, ενώ ξεκαθάρισαν στο Twitter, ότι το έμαθαν την ίδια στιγμή, που έγινε επίσημα γνωστό, δηλαδή από την ανακοίνωση της οικογένειας του ηθοποιού.

Στιγμιοτυπο_οθονης__303_

Στιγμιοτυπο_οθονης__304_
Κλείσιμο

Ο σταρ των «Die Hard», μετρά οκτώ υποψηφιότητες στα Χρυσά Βατόμουρα και μάλιστα στην δική του κατηγορία.

Υπενθυμίζεται, ότι και ο Κέβιν Σμιθ ανακάλεσε, όσα είχε πει για τη συνεργασία του με τον Γουίλις, στη διάρκεια της οποίας οι δυο τους είχαν έρθει αρκετές φορές σε ρήξη.

«Πολύ πριν από το Cop Out, ήμουν μεγάλος θαυμαστής του Μπρους Γουίλις – οπότε αυτό είναι πραγματικά σπαρακτικό να το διαβάζεις. Του άρεσε να παίζει και να τραγουδά και η απώλεια αυτού πρέπει να είναι καταστροφική για εκείνον. Νιώθω χαζός για τα μικροπαράπονα που έκανα το 2010. Λυπάμαι πολύ για τον BW και την οικογένειά του», έγραψε ο σκηνοθέτης στο Twitter, μετά τα νέα για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά: Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στον Πλατανιά στο νότιο Πήλιο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Περισσότεροι από 3.000 άμαχοι απομακρύνθηκαν από τη Μαριούπολη

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Το θέατρο της Ρούλας μετά την πρώτη απόπειρα κατά της Τζωρτζίνας








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης