Survivor - Μυριέλλα Κουρεντή: «Είχα τέτοια σχέση με τον Τζον που δεν ένιωθα ότι τον απατώ»

Survivor - Μυριέλλα Κουρεντή: «Είχα τέτοια σχέση με τον Τζον που δεν ένιωθα ότι τον απατώ»

Η ηθοποιός και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τους δύο άντρες κι εξήγησε τους λόγους που χειρίστηκε με αυτόν τον τρόπο τα προσωπικά της - Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις της

myriella
Συνέντευξη παραχώρησε η Μυριέλλα Κουρεντή, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Η παίκτρια που συζητήθηκε όσο καμία, κατά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, κυρίως λόγω του φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» κι αναφέρθηκε όχι μόνο σε εκείνον, αλλά και στον σύντροφό της έξω από το Survivor, Τζον Λυγνό.

«Με τον Κατσαούνη δεν θα υπήρχε ποτέ αυτό το κλικ, αν ήμασταν από την αρχή στην ίδια ομάδα. Το φλερτ πάντα σε βγάζει από αδιέξοδα. Ο Κατσαούνης είναι ο άντρας που θα κάνει μία γυναίκα να νιώσει προστατευμένη», είπε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciytuyyf50hd)

Στη συνέχεια, εξήγησε πως το φλερτ μαζί του ήταν μία λύση για εκείνη για να «ξεφύγει» από τα στενά όρια του Survivor.

«Το φλερτ με τον Γιώργο ξεκίνησε ως ανάγκη, για να ξεφύγω από το παιχνίδι. Έχω γνωρίσει πολλούς αγρότες, λόγω της γιαγιάς μου, οπότε δεν ισχύει ότι ένιωθα κορίτσι της πρωτεύουσας μαζί του», δήλωσε.

Όσο για τη «σχέση» που δήλωσε ότι έχει εκτός του ριάλιτι επιβίωσης, η Μυριέλλα Κουρεντή εξήγησε πως είχε τους λόγους της που το είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciytu77b2x35)

«Είπα ότι έχω σχέση για να με αφήσουν ήσυχη και να σταματήσουν να ασχολούνται όλοι με αυτό το πράγμα. Δεν είχα με τον Τζον τη σχέση που νομίζουν όλοι ότι έχω, είχα τέτοια σχέση μαζί του που δεν ένιωθα ότι τον απατώ. Είχα νιώσει ότι ελκύω τον Βαλάντη και του είπα ότι έχω σχέση για να μη μου την πέσει», εξήγησε η ηθοποιός.

Τέλος, αναφέρθηκε στο πώς αντιμετώπισε ο Γιώργος Κατσαούνης το ειδύλλιο μεταξύ τους.

«Κάποιος είχε πει στον Γιώργο ότι έχω σχέση, αλλά δεν τον ένοιαζε. Κι εκείνος είχε κοπέλα έξω. Με τον Τζον έχω μία ψυχική ένωση, είναι κάτι που δεν θα καταλάβαινε ο Κατσαούνης, αν του το έλεγα. Του είπα ότι επειδή αυτό που έχουμε, πουλάει, καλύτερα να το προστατεύσουμε. Όταν του έδωσα το γράμμα, απέφυγα το φιλί του και προσπαθούσα να τον ξεκόψω, αλλά εκείνος ήθελε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης