Ρέιβεν Αλέξις: Δραματικό τέλος για την 35χρονη πορνοστάρ - «Έφυγε» από σηπτικό σοκ

Ρέιβεν Αλέξις: Δραματικό τέλος για την 35χρονη πορνοστάρ - «Έφυγε» από σηπτικό σοκ

Η άτυχη κοπέλα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, αφού εμφάνισε επιπλοκές λόγω της νόσου του Κρον, από την οποία κι έπασχε - Η λοίμωξη οδήγησε σε  σηπτικό σοκ κι έχασε τη ζωή της

alexiss
«Έφυγε» από τη ζωή, μετά από μία μακροχρόνια μάχη με τη νόσο του Κρον η βραβευμένη ηθοποιός ερωτικών ταινιών, Ρέιβεν Αλέξις.

Η 35χρονη είχε εμφανίσει μία επικίνδυνη λοίμωξη στον οργανισμό της, η οποία αποδείχθηκε τελικά, θανατηφόρα.

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Λας Βέγκας από τις 20 Μαρτίου, όμως δυστυχώς, κατέληξε τρεις ημέρες μετά, αφού η λοίμωξη οδήγησε τον οργανισμό της σε σηπτικό σοκ.

Κλείσιμο

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο σύζυγός της σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram και το Facebook, μία ημέρα μετά τον θάνατό της.

Όπως ακούγεται να λέει, η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «μετά από κάποιες επιπλοκές που εμφάνισε λόγω της νόσου του Crohn». Στη συνέχεια, κάνει λόγο για «κολίτιδα».


Η νόσος του Crohn είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα, που προκαλεί φλεγμονή και ερεθισμό στην πεπτική οδό, με αποτέλεσμα να επηρεάζει το λεπτό έντερο και το αρχικό τμήμα του παχέος εντέρου.

«Θέλω όλοι αυτοί οι άνθρωποι εκεί έξω να ξέρουν ότι σας αγαπούσε όλους, νοιαζόταν για εσάς και είμαι ευλογημένος που την είχα στη ζωή μου και ήταν μέρος της. Ήταν για μένα όλος μου ο κόσμος, η αγάπη της ζωής μου», αναφέρει στο βίντεο ο άνδρας.

Η άτυχη κοπέλα ξεκίνησε την καριέρα της ως «μοντέλο του Διαδικτύου», ενώ διατηρούσε αρχικά δύο δικές της ιστοσελίδες, όπου αναρτούσε περιεχόμενο επί πληρωμή.


Το 2009 υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με την εταιρεία Digital Playhouse και τότε ξεκίνησε η «δυναμική» πορεία της στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών.

Δύο χρόνια μετά, η Ρέιβεν Αλέξις τιμήθηκε με το βραβείο «Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Ηθοποιού σε ταινίες πορνό» στην τελετή απονομής των βραβείων AVN.



Ειδήσεις σήμερα:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε συνεργούς; - Δύο άτομα στο «κάδρο» των ερευνών

ΑΣΕΠ 13K/2021: Ξεκίνησε η υποβολή δικαιολογητικών για τις 1.468 θέσεις σε δήμους

Πάτρα: Όταν ο γάμος της Ρούλας και του Μάνου ήταν πρωτοσέλιδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης