Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο χαρακτηρισμός κλέφτρα με στιγμάτισε, έχασα πολλές δουλειές»

Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο χαρακτηρισμός κλέφτρα με στιγμάτισε, έχασα πολλές δουλειές»

Το μοντέλο μίλησε για την εμπειρία της και τον αντίκτυπο που είχε στη ζωή της η συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης

katia
Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για την εμπειρία της, τους συμπαίκτες της, αλλά και τον νέο της σύντροφο.

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε αρχικά, στον χαρακτηρισμό «κλέφτρα» που είχε δεχτεί στον προηγούμενο κύκλο που συμμετείχε αλλά και σε ένα παρόμοιο περιστατικό που συνέβη φέτος.

«Όταν είδα τον Σπύρο Μαρτίκα να κατηγορεί δύο κοπέλες ότι είναι κλέφτρες, ήθελα πάρα πολύ να τοποθετηθώ, γιατί κι εμένα με είχαν χαρακτηρίσει έτσι. Το θέμα αυτό με στιγμάτισε και μου ακύρωσε μέχρι και δουλειές. Μποϊκοτάζ λέγεται αυτό. Έβλεπαν ότι κάτω από τις φωτογραφίες μου είχα τέτοια σχόλια, οπότε μετά δεν μου έδιναν δουλειές για το Instagram. Ήταν αρκετά τα σχόλια, οπότε ήθελα να πω στον Σπύρο να κατηγορήσει κάποιον και να τον πει έτσι, μόνο όταν είναι 100% σίγουρος», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cis2pv7aub2p)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, μίλησε για τους «ιδιόρρυθμους» χαρακτήρες που γνώρισε μέσα στο Survivor.

«Έζησα ένα σκληρό ριάλιτι με πολύ έντονους χαρακτήρες. Χαρακτήρες που αλλάζανε σε κλάσματα του δευτερολέπτου, μόλις έφευγε η κάμερα. Αλλά και άλλους χαρακτήρες, που έπρεπε να τους διαχειριστώ για να είναι καλή η ψυχολογία μου στο παιχνίδι. Υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα, δεν υπήρχε θέμα πείνας μετά από ένα σημείο. Ήταν καθαρά θέμα χαρακτήρων», δήλωσε.

Όσο για τον νέο της σύντροφο,  Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, που της έστειλε και μήνυμα, όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, το μοντέλο μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Ανέφερε επίσης, πως αν γύριζε πίσω τον χρόνο, θα είχε διαχειριστεί εντελώς διαφορετικά την προσωπική της ζωή στο θέμα της έκθεσης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cis2t0vby975)

«Αν γύριζα πίσω τον χρόνο, θα διαχειριζόμουν αλλιώς κάποια πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι δύο ή τρεις σχέσεις μου δεν βγήκαν στη δημοσιότητα από εμένα, εγώ ήθελα να τις προστατεύσω. Διέρρευσαν από στενό φιλικό κύκλο, τον οποίο εγώ δεν είχα ποτέ. Ούτε ήξερα τους φίλους τους. Οπότε, αυτή τη φορά είπα ότι θα το προστατεύσω για να είμαι σίγουρη ότι πάει καλά. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Εκείνη τη στιγμή όμως, στο Survivor, ήθελα να το μοιραστώ με τον κόσμο το πόσο μου έλειπε ο σύντροφός μου», εξήγησε.



Ειδήσεις σήμερα:

Άρχισαν τα πλαφόν και στα φυσικά καταστήματα των σούπερ μάρκετ

Στην τελική ευθεία για πλήρη άρση των μέτρων - Τα επόμενα βήματα

Κόλαση επί γης η Μαριούπολη - Παιδιά πεθαίνουν από αφυδάτωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης