Μάξιμος Μουμούρης: «Μικρός δεν είχα καμία σχέση με την υποκριτική, η ντροπή που ένιωθα ήταν πολύ ισχυρή»

Μάξιμος Μουμούρης: «Μικρός δεν είχα καμία σχέση με την υποκριτική, η ντροπή που ένιωθα ήταν πολύ ισχυρή»

Ο ηθοποιός της «Γης της Ελιάς» μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, την σύζυγό του, αλλά και την Ιταλική καταγωγή του

moumouris
Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Μάξιμος ΜουμούρηςΟ αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την τρυφερή σχέση που έχει με τη γυναίκα του, τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» όπου πρωταγωνιστεί, αλλά και τη νέα του θεατρική παράσταση.

«Δεν είχα καμία σχέση μικρός με την υποκριτική, ούτε ποίημα στο σχολείο δεν έχω πει. Κρυβόμουν. Η ντροπή ήταν πολύ πιο ισχυρή σε ό,τι έκανα», απάντησε στην ερώτηση αν ήθελε να ασχοληθεί από παιδί με το θέατρο.

Στη συνέχεια, μίλησε για την καταγωγή του από την Ιταλία. «Δεν έχω δηλώσει ποτέ 100% Έλληνας και κάθε φορά που πηγαίνω στη δεύτερη πατρίδα μου νιώθω πάρα πολύ οικεία.», είπε χαρακτηριστικά.

Για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Μάξιμος Μουμούρης ανάφερε πως «Η Νάντια έχει μεγαλύτερη ιστορία μ' εμένα, παρά εγώ μ' εκείνη. Προφανώς με είχε εντοπίσει νωρίτερα απ' ό,τι εγώ, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και βρήκαμε το τρένο αργότερα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cirwysa53b6p)

«Η γυναίκα μου έκανε το πρώτο βήμα να με προσεγγίσει, κι εγώ δεν αντιστάθηκα, ποιος να αντισταθεί στη Νάντια; Είμαστε 14 χρόνια παντρεμένοι και 20 χρόνια μαζί. Ακόμα συνεχίζει να υπάρχει ένας ανοιχτός δίαυλος. Προσπαθούσαμε πάντα να τον κρατάμε ανοιχτό», συμπλήρωσε.

Για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς», ο ηθοποιός σχολίασε ότι: «Είναι κάτι αρκετά προκλητικό για εμένα, για να το φέρω εις πέρας. Φαντάζομαι πως θα υπάρξουν σύννεφα στη σχέση της Ισμήνης με τον Κωνσταντίνο. Κρύβει ένα μεγάλο μυστικό ο Κωνσταντίνος, άρα κάποια στιγμή θα βγει στο φως».

Κλείνοντας, μίλησε για τη θεατρική παράσταση «Ημέρα Κυρίου» στην οποία πρωταγωνιστεί. Πρόκειται για έναν άνθρωπος ο οποίος είναι αυτοδημιουργητος, και με αθέμιτα μέσα. Ένα τραγικό μυστικό, ένα τραγικό συμβάν που επισκιάζει τη σχέση του με τη γυναίκα του, μια Κυριακή διαταράσσει τη φαινομενική ηρεμία που βιώνουν αυτοί οι δύο άνθρωποι.



Ειδήσεις σήμερα:

Άρχισαν τα πλαφόν και στα φυσικά καταστήματα των σούπερ μάρκετ

Στην τελική ευθεία για πλήρη άρση των μέτρων - Τα επόμενα βήματα

Κόλαση επί γης η Μαριούπολη - Παιδιά πεθαίνουν από αφυδάτωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης