Νίκος Αναδιώτης: «Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου, η σύζυγός μου είναι δεκτική»

Νίκος Αναδιώτης: «Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου, η σύζυγός μου είναι δεκτική»

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για την πίστη του στο Θεό, την οικογένειά του και τη νέα ζωή στο Αίγιο

anadiotis
Για την απόφασή του να μετακομίσει με την οικογένειά του στο Αίγιο, αλλά και για την πίστη του στον Θεό μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης.

Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο θα μιλήσει στην εκπομπή «Μαμά-δες» της Κρατικής τηλεόρασης. Ένα απόσπασμά του από τη συνέντευξή του προβλήθηκε στο Happy Day.

«Τα παιδιά πάνε σχολείο στο Αίγιο. Είναι 170-180 χλμ μακριά από την Αθήνα και είναι ευτυχισμένα. Εγώ το σχολείο το τελείωσα εκεί, για καλή μου τύχη η γυναίκα μου μεγάλωσε σε επαρχία. Όταν αποφασίσαμε να μετακομίσουμε, σίγουρα υπήρχαν δυσκολίες και ιδίως για τη Βασιλική, αφού δεν ήταν από το Αίγιο. Αν της πεις τώρα, έλα στην Αθήνα, θα αρνηθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, σχετικά με την καριέρα του στην υποκριτική και το μόντελινγκ, ο Νίκος Αναδιώτης θέλει να χαρίσει τον χρόνο του στην οικογένειά του αυτή την περίοδο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cirw8862io8x)

«Σε αυτή τη φάση της ζωής μου δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Έχω αποφασίσει πως τον πολύτιμο χρόνο που χρειάζεται από εμένα η οικογένειά μου, δεν μπορώ να τον εξαργυρώσω με κανένα χρηματικό ποσό», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε πως για πολλά από τα προβλήματά του, ειδικότερα τα οικογενειακά, συμβουλεύεται τον πνευματικό του.

«Έχω πνευματικό. Πολλά από τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε μαζί του. Ευτυχώς, η Βασιλική είναι δεκτική σε αυτό», ανέφερε. 

Κλείσιμο
Στο παρελθόν, ο Νίκος Αναδιώτης είχε αναφερθεί ξανά στην πίστη του στον Θεό.  «Το να σου αποκαλυφθεί ο Θεός είναι μια προσωπική εμπειρία...Με την πάροδο των χρόνων και προσπαθώντας να μου αποκαλυφθεί ο Θεός, συμπέρανα ότι σου χαρίζεται αυτό το πράγμα κάποια στιγμή της ζωής σου. Είναι πολύ προσωπική εμπειρία. Δεν μπορώ να πω το τι συντέλεσε σε αυτό. Δεν είχα πίεση από το σπίτι. Αυτό το ταξίδι δεν έχει τελειωμό και όσο το ψάχνεις, τόσο ανακαλύπτεις την τελειότητά του, και επειδή το τέλειο δεν μπορείς να το φτάσεις, δεν υπάρχουν όρια. Όλοι οι άνθρωποι βιώνουν το θαύμα, απλά ίσως δεν είναι σε θέση να το αντιληφθούν. Έχω καταστρέψει τρία αυτοκίνητα σε ατύχημα. Δεν ήταν αυτό το κουδουνάκι που με ξύπνησε, παρόλο που από θαύμα έζησα. Νομίζω ότι ο εσωτερικός μας κόσμος μας κάνει να ψάξουμε κάπου να αναπαυθούμε», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cb03i6kapdgh)


Ειδήσεις σήμερα:

Άρχισαν τα πλαφόν και στα φυσικά καταστήματα των σούπερ μάρκετ

Στην τελική ευθεία για πλήρη άρση των μέτρων - Τα επόμενα βήματα

Κόλαση επί γης η Μαριούπολη - Παιδιά πεθαίνουν από αφυδάτωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης