Ο παρουσιαστής παρουσίασε το ρεπορτάζ του στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια κιλών του ηθοποιού μέσα στη φυλακή, ενώ σχολίασε επίσης, πως είναι πολύ καταβεβλημένος.
«Όταν τα θύματα μπαίνουν σε μία δικαστική αίθουσα, πρέπει να ξαναζήσουν όλα όσα έζησαν. Σαφώς, δέχονται κάποιες ερωτήσεις και η ψυχολογία αλλάζει, οι συνέπειες πολλαπλασιάζονται και είναι σαν να αντιστρέφονται οι ρόλοι, να απολογηθείς για το πού βρέθηκες, τι φορούσες κλπ. Αυτό και ιατρικά, έχει φοβερές συνέπειες στην ψυχολογία. Το λέω αυτό, γιατί αναφερθήκαμε στα κιλά του Φιλιππίδη. Φαντάσου στο θύμα, που το έχει ζήσει και το έχει ξαναζήσει, τι συνέπειες μπορεί να έχει όλη αυτή η διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά
Στη συνέχεια, σχολίασε: «Για τα κιλά του Φιλιππίδη ας μην ξαναπούμε. Δεν υπάρχει ιατρικό ανακοινωθέν, εκεί θέλω να καταλήξω».
Ο Γιώργος Λιάγκας αμέσως της απάντησε φανερά ενοχλημένος: «Εμείς οφείλουμε να κάνουμε ρεπορτάζ», με τη Φαίη να σχολιάζει: «Το ρεπορτάζ ποιο είναι; Ότι έχασε 5 ή 10 κιλά; Το ρεπορτάζ πρέπει να έχει να κάνει με το ιατρικό ανακοινωθέν».
«Θα πούμε αυτό που λέει το ρεπορτάζ Φαίη, δεν λέμε κάτι ψέματα. Δεν λέμε ότι πριν υπήρχε κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν και τώρα δεν υπάρχει. Λέμε αυτό που μας μεταφέρεται, η δημοσιογραφική μου δεοντολογία αυτό λέει», εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας.
Ακάθεκτη όμως, από τα λεγόμενά του η Φάίη Σκορδά του ανέφερε πως κι εκείνη έχει πάρει πέντε κιλά το τελευταίο διάστημα, όμως δεν είναι σοβαρή είδηση, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα.
Κλείσιμο
Αυτό της το σχόλιο ήταν που εξόργισε τον Γιώργο Λιάγκα.
«Τώρα ψέγεις εμένα. Είναι σαν να βγήκα να πω ψέματα. Σε παρακαλώ πάρα πολύ μην το κάνεις αυτό σε εμένα, σε παρακαλώ! Δεν βγήκαμε να πούμε κάποιο ψέμα ότι υπάρχει ιατρικό ανακοινωθέν, ενώ δεν υπάρχει. Είπα πραγματικά στοιχεία του ρεπορτάζ, όχι ψέματα. Τι να κάνουμε δηλαδή; Επειδή μπορεί να μην αρέσει σε εσένα, να κρύβω τα στοιχεία του ρεπορτάζ;», της είπε σε έντονο ύφος.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.