Νανά Παλαιτσάκη: Καταδικάστηκε σε πέντε μήνες φυλάκιση ο πρώην σύντροφός της - Τι δηλώνει ο δικηγόρος του

Νανά Παλαιτσάκη: Καταδικάστηκε σε πέντε μήνες φυλάκιση ο πρώην σύντροφός της - Τι δηλώνει ο δικηγόρος του

Ένοχος κρίθηκε τελικά, μετά τη μήνυση της δημοσιογράφου εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και απειλές - Όσα δήλωσαν οι δικηγόροι και από τις δύο πλευρές

palaitsaki
Με πέντε μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο πρώην σύντροφος της Νανάς Παλαιτσάκη, μετά τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Η δημοσιογράφος βρέθηκε χθες στο δικαστήριο για τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του πρώην συντρόφου της, κατηγορώντας τον για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και απειλές.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η δικηγόρος της Νανάς Παλαιτσάκη Αντιγόνη Βαφειάδη αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου.

«Μετά από μία διαδικασία 2,5 ωρών, το δικαστήριο απεφάνθη την ενοχή του κατηγορουμένου. Ο ίδιος εκδήλωσε την πρόθεσή του να ζητήσει συγγνώμη, κάτι που έκανε κιόλας», είπε αρχικά κι εξήγησε πως στη δίκη παρεβρέθη μάρτυρας που επιβεβαίωσε όλα όσα κατέθεσε η Νανά Παλαιτσάκη στη μήνυση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cirwn6eg2u6p)

Με τη σειρά του, ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της γνωστής δημοσιογράφου, Χάρης Κατσιβαρδάς έκανε δηλώσεις στην εκπομπή και τόνισε πως το δικαστήριο επέβαλε την κατωτάτη των ποινών για τα δύο αδικήματα, που κατηγορείται ο πελάτης του, αν και η Εισαγγελέας, όπως είπε χαρακτηριστικά, είχε αντίθετη γνώμη.

«Ασκήσαμε έφεση και είμαστε πεπεισμένοι πως η αλήθεια θα λάμψει στο Εφετείο», ανέφερε στη συνέχεια και συμπλήρωσε πως η «απολογία» του πελάτη του δεν σημαίνει πως αποδέχεται τις κατηγορίες που του προσάπτουν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cirwvpiq4bex)

Κλείσιμο
Τέλος, μίλησε για τις επόμενες κινήσεις του και ανέφερε πως είναι πρόθυμος να επανορθώσει δημοσίως και να αποσύρει τη μήνυση που έχει υποβάλει κατά της Νανάς Παλαιτσάκη, εφόσον φτάσουν σε συμβιβασμό.

Χθες, ενώ βρισκόταν έξω από τα δικαστήρια, η δημοσιογράφος θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για την υπόθεση της.

«Έχω κληθεί ως μάρτυρας για ένα θέμα ενδοοικογενειακής βίας, στην οποία υπήρξα θύμα και φυσικά είναι η ώρα της δικαιοσύνης. Δεν είχα αναφερθεί ποτέ στην ουσία της υπόθεσης. Υπήρξα θύμα ενδοοικογενειακής βίας, υπήρχε απειλή κατά της ζωής μου. Τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας δεν μπορούν να δικαιωθούν εύκολα σε νομικό επίπεδο. Για να δικαιωθείς ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, πρέπει να είσαι ακρωτηριασμένη ή νεκρή. Το λέω σε γυναίκες και σε όσους ακούνε, να μην ντρέπονται γιατί αυτός που πρέπει να ντρέπεται είναι το θύμα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cir33w0fuv1t)

Ωστόσο, σε δήλωσή του ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της κάνει λόγο για έναν ερωτικό δεσμό που έληξε άδοξα και για κατηγορίες που ο ίδιος θεωρεί ανυπόστατες.

Η Νανά Παλαιτσάκη και ο Βασίλης Μιχαλόπουλος χώρισαν με πολύ άσχημο τρόπο. Στις 10 Απριλίου 2021 ο πρώην σύντροφός της συνελήφθη, έπειτα από καταγγελία της δημοσιογράφου για εξύβριση και απειλές για τη ζωή της. 

Ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της, ανέφερε πως ο ίδιος της ζήτησε να χωρίσουν και τότε, εκείνη  αντέδρασε πολύ άσχημα, δείχνοντας μια μανία καταδίωξης εις βάρος του. Εκείνος «απάντησε» στις κατηγορίες της υποβάλλοντας μήνυση εναντίον της για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star,  στη μήνυση που κατέθεσε η δημοσιογράφος τον Απρίλιο του 2021 αναφερόταν: «Σήµερα, στις 9 Απριλίου, γύρω στις 15:00, ενώ βρισκόµουν στο γραφείο µου στο Μαρούσι και είχα επιστρέψει από τον εµβολιασµό µου κατά της COVID-19, ενώ µιλούσα στο τηλέφωνο µε την ξαδέρφη µου που ήθελε να µάθει για την κατάσταση της υγείας µου, όρµησε στο γραφείο µου ο Βασίλης Μιχαλόπουλος κρατώντας το εξώδικο, το οποίο του επιδόθηκε µετά τη µήνυση που είχε προηγηθεί και µου είπε επί λέξει “Αυτό κα…α έπρεπε να το στείλεις στο κανάλι και όχι στο σπίτι µου, µέχρι τη Δευτέρα θα σε καθαρίσω”. Στη συνέχεια έφυγε, κλειδώθηκα στο γραφείο κι άρχισα να καλώ επανειληµµένα την Άµεση ∆ράση µε κλήσεις που µπορούν να ελεγχθούν. Η πράξη του αυτή µου προκάλεσε έντονο τρόµο κι ανησυχία καθώς υπάρχουν κατά συρροή απειλές εκ µέρους του για τη σωµατική µου ακεραιότητα και συκοφαντικές αναρτήσεις από µέρους του, όπως και συνεχιζόµενα µηνύµατα, τηλεφωνήµατα και πληροφορίες εντελώς ψευδείς και ανυπόστατες, τις οποίες χρησιµοποιεί σε όλον τον κοινωνικό µου περίγυρο λέγοντας ότι είµαι ψυχικά διαταραγµένη».

Στα συνηµµένα που συµπεριέλαβε στην κατάθεσή της, υπάρχουν συνοµιλίες τους, στις οποίες ο πρώην σύντροφός της εµφανίζεται να την απειλεί ότι θα δημοσιεύσει γυμνό φωτογραφικό της υλικό, καθώς και δημοσιεύσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρονται στην ίδια.

Ειδήσεις σήμερα:

Άρχισαν τα πλαφόν και στα φυσικά καταστήματα των σούπερ μάρκετ

Στην τελική ευθεία για πλήρη άρση των μέτρων - Τα επόμενα βήματα

Κόλαση επί γης η Μαριούπολη - Παιδιά πεθαίνουν από αφυδάτωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης