Ο ενημερωτικός «καλπασμός» του Mega και ο αιφνιδιασμός της Αγγελικής Νικολούλη

Ο ενημερωτικός «καλπασμός» του Mega και ο αιφνιδιασμός της Αγγελικής Νικολούλη

Αλλάζουν οι ισορροπίες, αλλάζουν τα δεδομένα σε ένα τηλεοπτικό τοπίο που το χαρακτηρίζει η αστάθεια

tzima-nikolouli
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι αλλαγές στα κανάλια. Στον ΑΝΤ1 για παράδειγμα, για πολλοστή φορά, έχουμε ανακάτεμα της τράπουλας και νέες αφίξεις. Ας ξεκινήσουμε από τις μετακινήσεις, καθώς η σειρά με τον Ζελένσκι «Ο υπηρέτης του λαού» δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα, γι' αυτό και παίρνει δυσμενή μετάθεση στις 17.00 μετά τον «Ηλιο», ο οποίος επιστρέφει στις 16.00 και φεύγουν από την μεσημεριανή ζώνη η επανάληψη του «Καφέ της Χαράς» και η ξένη σειρά.

Την Κυριακή αυτή, στις 22.00, θα κάνει πρεμιέρα μία νέα σειρά, τούρκικης παραγωγής, με τίτλο «Η ζωή του άλλου»,. η οποία θα προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη στις 21.00. Και ο Θεός βοηθός τους.

Σε μία εβδομάδα και κάτι, την Κυριακή 3 Απριλίου, στις 22.00, θα κάνει πρεμιέρα και η πολυαναμενόμενη, για κάποιους τουλάχιστον, νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, «Super mammy», με συμπρωταγωνιστή τον αγαπημένο μου, τον υπέροχο Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος θα υποδυθεί το παιδί του Μάρκου. Μήτσο, ζήσαμε για να το δούμε κι αυτό.
Markos_Seferlis


«Καλπάζει» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, το οποίο, το βράδυ της Τρίτης, 22/3, στο δυναμικό κοινό κατέκτησε κορυφή με ποσοστό 16,1% με το δεύτερο Star να ακολουθεί με απόσταση πέντε μονάδων και συγκεκριμένα με ποσοστό τηλεθέασης 11,5%. Στην τρίτη θέση ο ΑΝΤ1 με 11,2%, στην τέταρτη ο Alpha με 10,1% και ακολουθούν OPEN με 9,6%, ΣΚΑΪ με 7,1% και ΕΡΤ 1 με 4,3%. Η Ράνια Τζίμα με τον Γιάννη Πρετεντέρη στον σχολιασμό και πολλούς ανταποκριτές και δημοσιογράφους χτίζουν γερές βάσεις και μάλιστα απέναντι από έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι οι «Ράδιο Αρβύλα» που κυριαρχούν στην ζώνη.

Όταν η εκπομπή σου γίνεται θέμα από το τρέιλερ κιόλας, όταν σε συζητούν από πολύ νωρίς για όλα όσα θα πεις, θα αποκαλύψεις, θα φέρεις στο φως ή θα υπονοήσεις, γιατί εσύ ξέρεις πότε και πώς, τότε είσαι η Αγγελική Νικολούλη και έχεις το «Φως στο τούνελ». Και μπράβο που μπορείς να αιφνιδιάζεις τους πάντες εδώ και χρόνια με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.


Κλείσιμο

Νίκο Μουτσινά, και πάλι ταυτίζομαι. Από την μια το «Survivor» κι από την άλλη το σπασμένο νύχι της Τούνη, πόσα να αντέξουμε κι εμείς οι τηλεθεάτριες. Κι όπως είπες κι εσύ, από την στιγμή που η ινφλουένσερ προχώρησε σε αυτή την επαναστατική πράξη και έδειξε το σπυράκι της σε άφιλτρο ενσταντανέ, τότε πραγματικά ένας νέος κόσμος ξεπροβάλλει. Μόνο που πολλοί εξ ημών δεν θέλουμε να είμαστε μέρος αυτού.

Επαναλαμβάνω. Το «The Chase» είναι τηλεπαιχνιδάρα, όχι αστεία… Μαράκι, τα κατάφερες. Όχι ότι αμφέβαλα…

Κουίζ σπαρταριστό. Ποια πανελίστρια παίρνει εσωτερική μεταγραφή από εκπομπή που δεν τραβάει, σε εκπομπή που έβγαλε το κανάλι ασπροπρόσωπο; Χεχεχεεεε.


Ειδήσεις σήμερα:

Σχεδόν 40.000 οι απώλειες των Ρώσων στην Ουκρανία, λέει το ΝΑΤΟ!

«Προβληματική προσωπικότητα» λένε οι γιατροί για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Τρεις φορές εισήχθη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας

Ένα self test την εβδομάδα στα σχολεία και 100% πληρότητα στα γήπεδα, εισηγούνται οι Εμπειρογνώμονες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης