X-Factor - Κατερίνα Λαζαρίδου: «Το ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα ήταν όνειρο ζωής»

X-Factor - Κατερίνα Λαζαρίδου: «Το ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα ήταν όνειρο ζωής»

Η παίκτρια που κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή του μουσικού διαγωνισμού μίλησε για τη σχέση της με το τραγούδι, καθώς και για την οντισιόν που πέρασε

xfactorlazaridou
H τραγουδίστρια που έλαβε μέρος στις οντισιόν του «X Factor» και έκλεψε τις εντυπώσεις, μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τη συναρπαστική εμπειρία της στο μουσικό talent show του MEGA.

Η 23χρονη TikToker από τη Θεσσαλονίκη τραγούδησε στις οντισιόν του «X Factor» το «Αν το λες αγάπη αυτό» της Marseaux (ft. dPans), έκανε τον Χρήστο Μάστορα να καθίσει δίπλα της στο πιάνο για ένα ντουέτο και κέρδισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cin3vxuq7fd5)

Για την ανταπόκριση μετά την audition της, η Κατερίνα Λαζαρίδου ανέφερε: «Είμαι σοκαρισμένη με αυτά που συμβαίνουν, γιατί έχει γίνει μια έκρηξη στα social media, δεν έχω λόγια!». Χαρακτήρισε επίσης το ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα, που είναι ο αγαπημένος της καλλιτέχνης, «όνειρο ζωής».

Ανέφερε ότι ακούει όλα τα είδη μουσικής, από ορχηστρική μουσική μέχρι ελληνική, ροκ, τραπ και ποπ: «Αυτό που προσπαθώ να κάνω μέσα από τα βιντεάκια μου στα social media είναι να παρουσιάζω μια διαφορετική οπτική ενός γνωστού τραγουδιού», εξήγησε η Κατερίνα Λαζαρίδου.

Κλείσιμο
Για το τραγούδι που της έφερε τα τέσσερα «ναι» από τους κριτές του «X Factor», είπε ότι ήταν το πρώτο της που έγινε viral στο TikTok και αυτό με το οποίο την έμαθε και την ακολούθησε ο κόσμος: «Ήταν η καλύτερη επιλογή!», ανέφερε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cir9in79za8p)

Για τη σχέση της με τη μουσική και το τραγούδι τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι έχω φτιαχτεί για να το κάνω αυτό. Στο μυαλό μου είναι μαζί η πρώτη φορά που μίλησα και τραγούδησα». Παραδέχτηκε μάλιστα ότι δεν έχει άγχος στη σκηνή: «Όταν κάνεις κάτι που βγαίνει από την ψυχή σου, δεν υπάρχει χώρος για το άγχος. Νιώθω ότι ανήκω εκεί, όταν τραγουδάω μπαίνω στον κόσμο μου».

«X FACTOR»
Παρασκευή 25 Μαρτίου, στις 22:10
Και κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στο MEGA


Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Ήμελλος: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία φλερτάρει με έναν παγκόσμιο πόλεμο»

Σύνοδος Κορυφής: «Μπρα ντε φερ» Βορρά - Νότου και μικρό καλάθι για τα μέτρα της ενέργειας


Καιρός: Βροχές και κρύο σήμερα - Έρχεται η άνοιξη το τριήμερο της 25ης Μαρτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης