«Θύελλα» στο Τwitter για την ερώτηση της Ζήνας Κουτσελίνη στον Θανάση Κατερινόπουλο - Τι απαντά εκνευρισμένη η παρουσιάστρια

«Θύελλα» στο Τwitter για την ερώτηση της Ζήνας Κουτσελίνη στον Θανάση Κατερινόπουλο - Τι απαντά εκνευρισμένη η παρουσιάστρια

Η Ζήνα Κουτσελίνη κατά τη διάρκεια συζήτησης για την υπόθεση στην Πάτρα, έκανε μία ερώτηση στον Θανάση Κατερινόπουλο, που προκάλεσε την οργή των χρηστών του Twitter - Δείτε το βίντεο

katerinopoulos-zina_2
Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ και Επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, βρισκόταν στο πλατό της σημερινής εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», προκειμένου να μοιραστεί την εμπειρία και τις γνώσεις του, για το θρίλερ που εξελίσσεται στην Πάτρα, με τον μυστηριώδη θάνατο των τριών παιδιών.

Η συζήτηση στράφηκε προς το θέμα της μεταφοράς των οργάνων της Ίριδας από τον πατέρα της, Μάνο Δασκαλάκη σε παθολογοανατομικό εργαστήριο.

Όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ζήνα Κουτσελίνη, ρώτησε τον κύριο Κατερινόπουλο αν θα μετέφερε τα όργανα του παιδιού του, οι χρήστες του Twitter αντέδρασαν αστραπιαία εναντίον της δημοσιογράφου για την άβολη ερώτηση, αφού είναι γνωστό πως ο ταξίαρχος εν αποστρατεία είχε χάσει πριν μερικά χρόνια τον γιο του.

Κλείσιμο




Η Ζήνα Κουτσελίνη πληροφορήθηκε στον αέρα της εκπομπής τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου και προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Αγαπητοί μου τηλεθεατές εδώ κάνουμε παρέα. Αν θέλετε να αποκόβετε λέξεις και φράσεις, δεν σας τιμά καθόλου. Είπα πολύ συγκεκριμένα πράγματα όταν μιλήσαμε για μεταφορά οργάνων από τον Μάνο Δασκαλάκη. Θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ, ρώτησα ευθέως όλους τους καλεσμένους, αν θα είχαν αυτή τη δύναμη, να μεταφέρουν τα όργανα του δικού τους παιδιού κι έτσι ρώτησα και τον κύριο Κατερινόπουλο. Κύριε Κατερινόπουλε, γιατί έχει γίνει ένας χαμός γιατί εγώ σας έχω φέρει σε δύσκολη θέση που ρώτησα, ήταν ένα κομμάτι κουβέντας, να το ξεκαθαρίσουμε».

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, πρόσθεσε:

«Είναι έτσι κι εγώ ευθέως απαντώ, ότι δεν θα είχα τη δύναμη να μεταφέρω τα όργανα του τεθνεώτος παιδιού μου, αφενός κι αφετέρου είπα ότι το πλαίσιο αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Είναι άλλο πράγμα να μεταφέρει κάποιος τα όργανα συγγενή ανθρώπου που πέθανε κι είναι άλλο πράγμα να μεταφέρει κάποια δείγματα οργάνων ανθρώπου που είναι εν ζωή για να γίνουν εξετάσεις, κι αυτό είναι απαράδεκτο. Και το πρώτο είναι χειρότερο γιατί μπορεί να υποστεί χίλια δυο πράγματα και κατά τη διαδρομή».

Στη συνέχεια φανερά εκνευρισμένη και αφού ο κύριος Κατερινόπουλος ολοκλήρωσε τη δήλωσή του, η Ζήνα Κουτσελίνη στράφηκε προς την κάμερα και είπε: «Αυτοί που σας καθοδηγούν, σας καθοδηγούν λάθος, κι ο νοών νοείτω. Στο παιχνίδι σας δεν παίζω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cir74ng3avo1)


Ειδήσεις σήμερα:

«Καμπανάκι» για ελλείψεις σε 7 κατηγορίες προϊόντων - Καταγραφή για να μην υπάρξει αισχροκέρδεια

Κρεμάστηκε με σεντόνι από το σίδερο του κρεβατιού του ο δολοφόνος του 7χρονου Ανδρέα

Δημήτρης Παπάζογλου: «Έχω φάει κάτι “ξεφωνητά”, με φώναζαν “Λουλού”»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης