Όσκαρ 2022: Η Τζέσικα Τσαστέιν έστειλε λουλούδια στις συνυποψήφιές της - «Ανυπομονώ να το γιορτάσω μαζί τους»

Όσκαρ 2022: Η Τζέσικα Τσαστέιν έστειλε λουλούδια στις συνυποψήφιές της - «Ανυπομονώ να το γιορτάσω μαζί τους»

Η ηθοποιός διεκδικεί το Όσκαρ  Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στη βιογραφική ταινία «The Eyes of Tammy Faye» απέναντι στις Ολίβια Κόλμαν, Πενέλοπε Κρουζ, Νικόλ Κίντμαν και Κρίστεν Στιούαρτ

jess
Ανάμεσα στις ηθοποιούς που διεκδικούν το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου φέτος, είναι η Τζέσικα Τσαστέιν.

Αντί όμως, να νιώθει ανταγωνισμό για τις υπόλοιπες συνυποψήφιες, η ηθοποιός που κέρδισε τόσο το κοινό, όσο και την Ακαδημία με την ερμηνεία της στην βιογραφική δραματική ταινία «The Eyes of Tammy Faye», τους έστειλε λουλούδια για να τις συγχαρεί.


Σε αφιέρωμα που έκανε το People για την τελετή των φετινών Όσκαρ, η ηθοποιός ανέφερε για την υποψηφιότητά της: «Σημαίνει τόσα πολλά για εμένα. Για τόσο καιρό, οι γυναίκες ηθοποιοί περίμεναν να έρθει κάποιος και να τους πει αν επιτρέπεται να εργαστούν, τι τους επιτρέπεται γενικά, να κάνουν, πώς πρέπει να εμφανίζονται, πώς να εκφραστούν. Επιτέλους, άλλαξαν τα πράγματα».

Όσο για την ταινία «The Eyes of Tammy Faye» που της χάρισε την υποψηφιότητα, η ηθοποιός είπε: «Πριν από 10 χρόνια, στην αρχή ακόμα της καριέρας μου, είδα το ντοκιμαντέρ και σκέφτηκα “Ξέρεις τι; Θα γινόταν πολύ καλή ταινία". Ακόμα δεν ξέρω πώς να φτιάχνω ταινίες, αφού είμαι μονάχα ηθοποιός, όμως θα το βρω νομίζω. Έτσι, αγόρασα τα δικαιώματα».


Η Τζέσικα Τσαστέιν προσπαθούσε να ολοκληρώσει την παραγωγή της ταινίας για μία ολόκληρη δεκαετία. Το αποτέλεσμα όμως, την αντάμειψε.

«Είναι τόσο υπέροχο να στέκομαι εδώ και να δέχομαι αναγνώριση. Έδωσα τα πάντα σε αυτό το πρότζεκτ. Είναι μία γυναίκα που πραγματικά, την ερωτεύτηκα για όλα αυτά που πρεσβεύει. Κατά κάποιον τρόπο, κάθε πτυχή της καριέρας μου ως τώρα, επιτέλους αναγνωρίζεται», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο

Αν και το Όσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού διεκδικούν οι εξίσου σημαντικές ηθοποιοί Ολίβια Κόλμαν, Πενέλοπε Κρουζ, Νικόλ Κίντμαν και Κρίστεν Στιούαρτ, η Τζέσικα κάθε άλλο παρά αγχωμένη νιώθει.

Όπως είπε, θέλει να χαρεί κάθε πλευρά αυτής της επιτυχίας και να γιορτάσει την περίσταση, όπως της αρμόζει. Μάλιστα, τηλεφώνησε σε κάθε υποψήφια ξεχωριστά, τους έδωσε συγχαρητήρια και τους έστειλε λουλούδια.


«Θα ακουστεί χαζό ίσως, όμως μόλις έμαθα για την υποψηφιότητα, πήρα την Πενέλοπε στο FaceTime, τηλεφώνησα στην Ολίβια και την Κρίστεν και μίλησα με τη Νικόλ για να δώσω συγχαρητήρια. Έστειλα κι ανθοδέσμες σε όλες τους. Ανυπομονώ πραγματικά να γιορτάσω αυτή τη στιγμή με όλες εκείνες τις υπέροχες γυναίκες», δήλωσε κλείνοντας τη συνέντευξή της.




Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Ήμελλος: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία φλερτάρει με έναν παγκόσμιο πόλεμο»

Σύνοδος Κορυφής: «Μπρα ντε φερ» Βορρά - Νότου και μικρό καλάθι για τα μέτρα της ενέργειας


Καιρός: Βροχές και κρύο σήμερα - Έρχεται η άνοιξη το τριήμερο της 25ης Μαρτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης