Κρυσταλλία: «Δεν ένιωθα ποτέ όμορφη, ούτε ήμουν»

Κρυσταλλία: «Δεν ένιωθα ποτέ όμορφη, ούτε ήμουν»

«Θα ήθελα ιδανικά να κάνω τέσσερα παιδιά, αλλά τώρα που είδα πώς είναι… το πάω πιο σιγά», λέει η τραγουδίστρια για τον γιο της

kristallia
H Κρυσταλλία Ρήγα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτολγου. Η γοητευτική τραγουδίστρια η οποία φέτος βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τα μαθητικά της χρόνια αλλά και τον γιο της που της έχει αλλάξει τη ζωή.

«Δεν ήμουν η όμορφη του σχολείου, ήμουν αγοροκόριτσο. Δεν ένιωθα ποτέ όμορφη, ούτε ήμουν. Όταν μιλάω, είμαι λίγο αθυρόστομη. Με λες και νταλικιέρη. Ερχόντουσαν αγόρια αλλά εντάξει. Ήμουν ένα κορίτσι μέταλ με γκέτες», είπε η τραγουδίστρια μιλώντας για την εφηβεία της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciq615rm1sy1)


«Όταν με βάζουν στην άκρη και με ρωτάνε κάτι, είμαι σαν το ελάφι που το χτυπάει προβολέας. Μπορεί να το έχω από το σχολείο, θα το λύσω με τον ψυχολόγο μου», τόνισε η τραγουδίστρια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciq6j3qyfkvl)


Μιλάει για τον γιο της Νικηφόρο και λιώνει
Η Κρυσταλλία εκτός από τα επαγγελματικά της μίλησε και για τον γιο της Νικηφόρο που ήρθε στον στον κόσμο πριν από 14 μήνες και της έχει αλλάξει τη ζωή.

«Ο γιος μου, ο Νικηφόρος είναι 14 μηνών. Θα ήθελα ιδανικά να κάνω τέσσερα παιδιά, αλλά τώρα που είδα πως είναι… το πάω πιο σιγά. Δεν έχουμε ουσιαστική βοήθεια, έχουμε μια κυρία που έρχεται για λίγες ώρες. Είναι πολύ απαιτητικό και να δουλεύεις και να έχεις και ένα πιτσιρίκι. Είναι εξαντλητικό, αλλά τον έχουμε και το ζούμε».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciq6grady6m1)



Ειδήσεις σήμερα:

Αεροπορικό δυστύχημα στην Κίνα: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για επιζώντες από τη συντριβή του Boeing με 132 επιβαίνοντες

Δριμύ ψύχος και την Τρίτη, χιόνια στα βόρεια της Αττικής

Ξεκαθαρίζουν και πληρώνονται οι τελευταίες αποζημιώσεις ενοικίων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης