«Θα ήθελα να πω για την Ευρυδίκη στο χθεσινό συμβούλιο. Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος φτιάχνει καινούρια οικογένεια σε 48 ώρες. Εγώ είμαι τώρα στους Κόκκινους και δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα. Η Ευρυδίκη είπε στο συμβούλιο ότι νιώθει ήδη μπλε και την εμψυχώνουν. Στη δική μου σειρά παραδέχθηκα κρυφά σε συνέντευξη ότι νιώθω μπλε κι ότι τα συναισθήματά μου είναι πάρα πολλά και δεν μπορώ να τα ξεχάσω… Είμαι σίγουρος ότι η Ευρυδίκη δεν δένεται με άτομα και δεν πρόκειται να δεθεί ούτε με την μπλε ομάδα και πουλά παραμύθι εδώ μέσα», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.
«Τα λεγόμενα της Ευρυδίκης δεν έχουν καμία λογική γιατί η κόκκινη ομάδα διασπάστηκε από τις δολοπλοκίες της. Ο νοών νοείτω», πρόσθεσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.