Η Δόμνα Κουντούρη μίλησε για τη νοσηλεία της σε ψυχιατρείo

Η Δόμνα Κουντούρη μίλησε για τη νοσηλεία της σε ψυχιατρείo

«Έχω μιλήσει εκτενώς γι’ αυτό, πρώτον, για να αφυπνίσω τον κόσμο και δεύτερον, για να εξηγηθώ και εγώ γιατί πολλοί με ρωτούσαν που χάθηκα» - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

domna
Η Δόμνα Κουντούρη, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Fame Story 3» έδωσε μία σπάνια συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και την εισαγωγή της σε ψυχιατρείο.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ότι πάσχει από διπολική διαταραχή.

«Δεν νομίζω ότι μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος όταν περνάς μια δυσκολία στη ζωή σου. Δεν έχω χάσει κάποιο κομμάτι μου, ούτε έχω αλλάξει σαν άνθρωπος τραγικά. Μέσα από αυτά που έχω περάσει όμως, σίγουρα έμαθα κάποια πράγματα. Στην υγεία μου είμαι μια χαρά. Οι διπολικοί, όταν παίρνουν αγωγή είναι μια χαρά, όταν δεν παίρνουν αγωγή υπάρχουν προβλήματα, νοσοκομεία, τρεξίματα…

DgG03nlXcAAgTEd


Έχω μιλήσει εκτενώς γι’ αυτό το θέμα. Το έχω κάνει για δυο λόγους. Πρώτον, για να αφυπνίσω τον κόσμο σχετικά με αυτό γιατί υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που έχει αυτό το πρόβλημα και δε μπορεί να το αντιμετωπίσει και σε δεύτερο επίπεδο, για να εξηγηθώ και εγώ γιατί πολλοί με ρωτούσαν που χάθηκα.

Το τραγούδι και η επαφή με τον κόσμο μου έλειψαν πάρα πολύ. Αναγκάστηκα να αλλάξω δουλειά και επάγγελμα τα τελευταία δυο χρόνια με την κρίση και τον κορονοϊό. Αναγκάστηκα να εργαστώ ως διανομέας με μηχανάκι. Έχει τύχει να με αναγνωρίσουν πελάτες», ανέφερε η Δόμνα Κουντούρη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ciphk74s2yt5)


Η ίδια είχε αναφερθεί και στο παρελθόν για την εισαγωγή της στο Δρομοκαΐτειο, λέγοντας:

«Το ψυχικό νόσημα είναι κάτι που αντιμετωπίζεται. Είναι πολύ δύσκολο να περνάς κάτι τέτοιο, είτε είναι κατάθλιψη, είτε διπολική διαταραχή. Εγώ είχα διπολική διαταραχή, δηλαδή μανιοκατάθλιψη. Συμπεριφορές ακραίες και πολύ γρήγορα εναλλασσόμενες. Από τη μανία στην κατάθλιψη σε πολύ γρήγορο χρόνο. Τα ψυχικά νοσήματα είναι ταμπού σε μεγάλο βαθμό. Ο “τρελός του χωριού” κλπ… Νοσηλεύτηκα στο Δρομοκαΐτειο για μια εβδομάδα».


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκροί οι τρεις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο που ισοπεδώθηκε από έκρηξη στα Γρεβενά

Ικανοποίηση στην Αθήνα για την ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής της ΕΕ σε περίπτωση επίθεσης από τρίτο μέρος

«Έγινε μακελειό με την Ελένη Τοπαλούδη, τη βασάνισαν και την έριξαν ζωντανή στη θάλασσα» κατέθεσε μάρτυρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης