Το «ερωτόμετρο» της Φαίης και η Μάριον reloaded

Το «ερωτόμετρο» της Φαίης και η Μάριον reloaded

Η αρχή της τηλεοπτικής εβδομάδας έχει πάντα μεγαλύτερο ενδιαφέρον

skorda343
Υπάρχουν στιγμές που παρακολουθώντας τηλεόραση, στην δική μου περίπτωση πολλή, νιώθεις να ταυτίζεται η σκέψη με αυτή κάποιων παρουσιαστών.

Τούτο συνέβη και σήμερα με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος έγιανε κι επέστρεψε. Παρακολουθώντας την παίκτρια Μυριέλα Κουρεντή στο «Survivor» να λέει στον Γιώργο Κατσαούνη «Θέλεις να σε κάνω μία αγκαλιά» ο Νίκος είπε απλά αυτό που πολλοί ένιωσαν: «Εγώ θέλω να κάνω εμετό». Κι εγώ, Νίκο μου.

 
Προχωράμε ήρεμα. Και σκοντάφτουμε στο «ερωτόμετρο». Σε αυτό που αναρωτήθηκε λογικά και εύστοχα η Φαίη Σκορδά, αν υπάρχει, προκειμένου να αποφανθούν τα πάνελ αν κάνει καλά η Δέσποινα Βανδή που φιλά τον Βασίλη Μπισμπίκη δημόσια ή αν θα έπρεπε να ζητήσει την άδειά μας, επειδή δεν το έκαναν άλλες εξίσου διάσημες με τους συντρόφους τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cipg2e0y6zqx)

Εγώ άλλο συνθετικό μπροστά από το «- μετρο» θα έβαζα για κάποιες τηλεοπτικές περιπτώσεις πάντως. Πιπέρι στο στόμα. Τα μουσικά σόου σκοντάφτουν στην διαδρομή της τηλεθέασης. Και όχι μόνο. Οι πρεμιέρες τώρα τελευταία καταγράφουν ανησυχητικές για τους σταθμούς ποσοστά. Το τι φταίει είναι μεγάλη κουβέντα. Η παρόρμηση είναι πάντως μία από τις παραμέτρους. 

Κουραστικό να πρέπει τα ψυχαγωγικά μαγκαζίνο να εγκλωβίζονται σε αναπαραγωγή βραδινών σόου και ριάλιτι του σταθμού τους. Ειδικά όταν δεν «τραβάνε». Φυσικά συμβαίνει και το αντίθετο. Να «τραβάνε» αυτά τις εκπομπές. Και σε αυτό το β’ μισό της σεζόν γνωρίζουμε καλά ποιος τραβάει ποιον… Αποκαλυπτικά για την ευφυία κάποιων τηλεοπτικών προσώπων τα παιχνίδια και οι ερωτήσεις γνώσεων. Τελεία.

Πρεμιέρα για την Μάριον Μιχελιδάκη στο Open σήμερα με θετικό πρόσημο. Φαίνεται η διαφορά μιας δημοσιογράφου σε σχέση με παρουσιάστριες που δεν… Σε όλα τα θέματα είχε γνώση, έκανε καίριες παρεμβάσεις και σχόλια, γνώριζε αλλά δεν έκανε φασαρία. Επίσης ήταν απλή και όμορφη. Είναι πολύ νωρίς να αξιολογηθεί το σύνολο της προσπάθειας από την πρεμιέρα, όμως αυτό που έβλεπες ήταν κάτι που δεν σε προσβάλλει και σίγουρα καταγράφει πολλά και διαφορετικά γεγονότα. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cipjbbkx0ytt)
Κλείσιμο


Φαντάζομαι την αγωνία του Γιώργου Παπαδάκη βλέποντας τον Φοίβο. Ένα σεμνό παιδί το οποίο αρχίζει σιγά σιγά την πορεία του. Καλή επιτυχία σε όλους. 

Απαράδεκτη και αδικαιολόγητη η συμπεριφορά του Σχίζα στο «Survivor». Και για να μην κοροϊδευόμαστε είτε πέτρα πετάξεις είτε χαρτοπετσέτα η κίνηση είναι ίδια. Και δεν επιτρέπεται.

Κι ένα κουίζ για καληνύχτα. Ποιος πανελίστας βρίσκεται σε ρήξη με την εκπομπή που συνεργάζεται αλλά δεν είναι ακόμη ευρέως γνωστό;



Ειδήσεις σήμερα:

Η Αλβανία δεν αναγνωρίζει τα πτυχία ελληνικών πανεπιστημίων

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Οι κομβικές ημερομηνίες και οι διαγνώσεις για «εγκεφαλοπάθεια» και «ανοξία»

Ελένη Ράντου: Η δραματική έκκληση για φίλη της που χτυπήθηκε σε τροχαίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης