Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Όταν ήμουν στην Ιταλία παρακαλούσα να με λάβουν υπ' όψιν για θεατρικές παραστάσεις»

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Όταν ήμουν στην Ιταλία παρακαλούσα να με λάβουν υπ' όψιν για θεατρικές παραστάσεις»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα από τον Ανδρέα Γεωργίου, που «τα άλλαξε όλα», αλλά και τη συνεργασία της με τον Ιταλό σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

kouloukakou
Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε για τα λάθη, που μετανιώνει, τη συνεργασία με τον Πάολο Σορεντίνο, ενώ αποκάλυψε, πώς προέκυψε η συμμετοχή της στην σειρά «Η Γη της Ελιάς»

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.


Η γοητευτική και ταλαντούχα ηθοποιός, που απολαμβάνουμε φέτος στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς» μίλησε για την πολυταξιδεμένη ζωή της και τον ρόλο που παίζει η υποκριτικής στη ζωή της.



«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα πολλά πράγματα, έχω κάνει πολλά λάθη» είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου, αναφερόμενη στην περιπετειώδη ζωή της και πρόσθεσε πως «Παίρνοντας τη βαλίτσα σου και φεύγοντας, ελπίζεις ή και απαιτείς οι άλλοι να σε καταλαβαίνουν και πολλές φορές αυτο δεν γίνεται».

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά,, οι γονείς της τής έχουν καλλιεργήσει την ελευθερία ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα και δεν της έβαλαν «φρένο» ποτέ σε τίποτα, ακόμα και αν η μητέρα της πολλές φορές δεν συμφωνεί με τις επιλογές της.



Στη συνέχεια, η Αντιγόνη Κουλουκάκου αναφέρθηκε στον μεγάλο της αδερφό, τον οποίο χαρακτήρισε «ήρωά της», και επισήμανε πως εάν δεν είχε «αυτή τη μαμά και αυτόν τον αδερφό» δεν θα είχε καταφέρει όσα έχει καταφέρει έως σήμερα.

Ερωτηθείσα για τα πολλά της ταξίδια, ανέφερε πως έμεινε δύο χρόνια στην Κωνσταντινούπολη για οικονομικούς λόγους, αλλά συνάμα αποτέλεσε πρόκληση για εκείνη καθώς εκτιμά ιδιαίτερα τους Τούρκους κινηματογραφιστές. «Πήγα εκεί (στην Κωνσταντινούπολη) με μία ματαιότητα και ένα όνειρο, ό,τι “ναι, μπορώ και εδώ”», συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τη ζωή της στην Ιταλία και τα επαγγελματικά της βήματα εκεί, η Αντιγόνη Κουλουκάκου σχολίασε τη συνάντησή της με τον Πάολο Σορεντίνο και τον ρόλο της στην ταινία του «Loro». «Ο ρόλος της Palmira δεν υπήρχε, απλά ήθελε να με κρατήσει στην ταινία και τον εφηύρε. Εγώ ήταν να κάνω έναν από τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους, δεν προχώρησε και μου χάρισε αυτό το δώρο». Ο Σορεντίνο είναι πολύ ακριβοδίκαιος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ciplexdas4ax)

Ακόμα, η ηθοποιός εξήγησε τον λόγο που την οδηγεί στις συνεχείς αλλαγές τόπου διαμονής. «Δεν αλλάζω ακριβώς μέρη. Έκανα τον Σορεντίνο και μου έγινε πρόταση όταν ετοιμαζόμουν για τη δεύτερη ταινία μου -με πρωταγωνιστικό ρόλο- από συνεργάτη του Κώστα Τσιάνου, τον Άγγελο Αγγελή, για την "Τρισεύγενη" του Κωστή Παλαμά. Δεν λες όχι. Πήρα τηλέφωνο την ατζέντισά μου και της είπα ότι πρέπει να βρει τρόπο να σπάσει το συμβόλαιό μου γιατί πρέπει να πάω στην Ελλάδα».


«Χάνεις πράγματα όταν μετακινείσαι συνεχώς», είπε, και πρόσθεσε «Όταν ήμουν στην Ιταλία παρακαλούσα να με λάβουν υπ' όψιν για θεατρικές παραστάσεις και δεν μου έδινε κανείς σημασία. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Αγγελόπουλος ήμουν στην Ιταλία, και μου λέει η κόρη του "Πότε μπορείς να έρθεις στην Ελλάδα;". Της απαντώ "Δώστε μου 2-3 ημέρες" και μου λέει "Χθες". Έβγαλα έρπη το βράδυ από το άγχος μου».

Για την πρόταση που δέχθηκε για να συμμετέχει στη «Γη της ελιάς», η Αντιγόνη Κουλουκάκου σχολίασε ότι ο Αντρέας Γεωργίου την πήρε τηλέφωνο στην εκπνοή του χρόνου, λίγο πριν επιστρέψει στην Ιταλία, και τα άλλαξε όλα. Κλείνοντας, έκανε και μία μικρή αποκάλυψη για τη σειρά: «Εγώ μαθαίνω (ως Ιουλία) τι έχει κάνει ο Ισίδωρος με τη διαθήκη και θα γίνει χαμός», είπε.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ciplowzu6mix)



Ειδήσεις σήμερα:

Νεκροί οι τρεις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο που ισοπεδώθηκε από έκρηξη στα Γρεβενά

Ικανοποίηση στην Αθήνα για την ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής της ΕΕ σε περίπτωση επίθεσης από τρίτο μέρος

«Έγινε μακελειό με την Ελένη Τοπαλούδη, τη βασάνισαν και την έριξαν ζωντανή στη θάλασσα» κατέθεσε μάρτυρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης